2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر من 4 روز دیگه س

خودم 16 روز دیگه

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

شوهر من که با لباس خواب جدید خیلی خوشحال میشه شوهرای شمارو نمیدونم😬

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝

یه کارتن بزرگ بخر با کلی بادکنک بعد برو توش بادکنکا رو هم بریز دورت 

ببین جراَت نداره بدش بیاد مطمئن باش کلی خوشحال میشه😆

من برم برای امروز کافیه زیادی ازم بهره بردین😬

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

من دوستاشو دعوت كردم ي شام خوشمزه و ديزايين خوشكل ي كيك مدل چيزي كه بهش علاقه داره شمع و گل و كلي بادكنكاي هليومي و ي هديه خوشكل شد تولدش و خيليم خوشش اومد دوستاشو دعوت كرده بودم