2777
2789

هیچ کدومشو نخوندم.بامداد خمار،زیر دالان بهشت

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالای پونصد تا رمان خوندم هرچی که فکرشو کنی ولی سفر به دیار عشق و ببار بارون موضوعش خیلی جذاب بود سفر به دیار عشق تا پارت ده جوری تعریف میکنه ک یکم گیج میسی ولی از ده به بعد چنان جذاب میشه تا صبح میشینی میخونی

او دوستم نداشت

خیلی قشنگه  

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

فقططططط مهبد حتما بخون بدجووووور تجربه و درک زندگی میده

جلد اولش مهبد 

جلد دومش برفراز عشق و تاریکی 

جلد سوم در کرانه های ارامش

به قومی مبتلا شده ایم که فکر میکنند که خدا جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده. از ابن سینا
درباره ی چیه؟

یه زن شوهر داره که میدزدنش میبرنش دبی شوهر قبلیش باعث دزدیده شدنش میشه اونجا یکی از پولدارای اماراتی عاشقش میشا و مجبور میکنا از شوهرش طلاق بگیره و خیلی داستان های دیگ قشنگه خیلی ولی صحنه داشت یکمی بود اگ برنداشته باشن

وحشی اما دلبر هم خیلی قشنگه داستان دختر وحشی و رزمی کاریه که خودشو میندازه توی این تورهای که دخترها ...

فصل دوم هم داره؟؟؟

من ادامش پیدا نمیکنم

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻