2777
2789

من دوتادختر عمه دارم خواهرن باهم اینا خیلی آدمای حسود و تهمت زنین یعنی درباره همه حرف میزنن و آبروی همه رو میبرن باباشون زندگی چند نفرو ریخته بهم خیلی آدمای داغونی هستن یبار زندگی بابل و مامان منو میخواستن بهم بریزن 

چند وقت پیش جمع شدیم خونه ما با مامان بزرگم بعد مامان‌بزرگم از اون یکی عموم و زنش نالید خیلی حرف زدیم هممون بعد دیشب عموم اومد دم خونمون دعوا فهمیدیم این دوتا عجوزه صدای هممون ضبط کردن فرستادن براشون حالا نمیدونم زنگ بزنیم بهشون یا نه نظرشما چیه چطور اینا رو بنشینم سرجاشون

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع رابطه رو برا همین وقتا گذاشتن

نمیشه بدتر آبرومون میبرن میشینه همه جا میگه دخترش فلانه بهانه زنش مرد راه میده بعد روستا بابابزرگم یه جایی همه همو می‌شناسن 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

درسته کار اونا بد بوده

ولی دیگه تجربه ای شد هیییییچ وقت پشت سر کسی حرف نزنید

چون اگه واقعیت بگید میشه غیبت

اگه واقعیت نباشه میشه تهمت

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

واه چقدر آدمای دو بهم زنین عصبی شدم

بنظرم هیچ واکنشی نشون ندین

اینجور افراد از بهم خوردن میونه افراد و دعوا انداختن و اینا (احتمالا) لذت میبرن

کلا سعی کنید تو مجالسی که اونا هستن نرید ، اگرم رفتید سکوت مطلق باشید

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

اول بشوریدشون بشونین سرجاشون بعد از جمع خودتون حذفشون کنید دهنشون خودبخود سرویسه

نمیدونی اینا چین انگار تخم شیطونن اینقد بد ذاتن هرتعمتی فکسنی به ما زدن

خب چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی

شما که میدونستید چجور ادمایین چرا جلو اینا غیبت عموتون رو کردین؟ اصلا پشت سرهیچکس جلو هیچکس از فامیل حرف نزنید چه برسه به آدمای دو بهم زن مثل اینا، عموتون هم آدم عاقلی باشه میفهمه قصد اوناهم خیر نیست و دو به هم زنیه وگرنه این کارو نمیکردن

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘