من دوتادختر عمه دارم خواهرن باهم اینا خیلی آدمای حسود و تهمت زنین یعنی درباره همه حرف میزنن و آبروی همه رو میبرن باباشون زندگی چند نفرو ریخته بهم خیلی آدمای داغونی هستن یبار زندگی بابل و مامان منو میخواستن بهم بریزن
چند وقت پیش جمع شدیم خونه ما با مامان بزرگم بعد مامانبزرگم از اون یکی عموم و زنش نالید خیلی حرف زدیم هممون بعد دیشب عموم اومد دم خونمون دعوا فهمیدیم این دوتا عجوزه صدای هممون ضبط کردن فرستادن براشون حالا نمیدونم زنگ بزنیم بهشون یا نه نظرشما چیه چطور اینا رو بنشینم سرجاشون
روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما که میدونستید چجور ادمایین چرا جلو اینا غیبت عموتون رو کردین؟ اصلا پشت سرهیچکس جلو هیچکس از فامیل حرف نزنید چه برسه به آدمای دو بهم زن مثل اینا، عموتون هم آدم عاقلی باشه میفهمه قصد اوناهم خیر نیست و دو به هم زنیه وگرنه این کارو نمیکردن
فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘