2777
2789
عنوان

حاضر جوابی می‌خوام دندون شکن

109 بازدید | 11 پست

اونایی که حاضر جوابی بلدن بیان بگن چس بگم به طرف

منو شوهرم دستفروشیم امروز رفیق شوهرم اومد بهش گفت به شوخی گفت ب خانومت میگی امروز من وسایل بگیرم برامون غذا درست کنه شوهر منم گفت برو به زن خودت درست کنه گفت زن من وقت نداره منم شنیدم گفتم نکنه زنت مهندسه اونم گفت آره وقت نداره خیلی بهم برخورد چی بهش بگم ایندفعه😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگید اون پولی که میخوای بدی به من خرج کلاس های شعور برای خودت کن 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

چرا این حرفو زد؟به قصد تحقیر؟

اگر میخواست کمکی کنه مثلا از لحاظ مالی بهتون،بهتر بود به شکل محترمانه تری بیان میکرد

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

چرا این حرفو زد؟به قصد تحقیر؟اگر میخواست کمکی کنه مثلا از لحاظ مالی بهتون،بهتر بود به شکل محترمانه ت ...

نه خودشم دست فروشه قبلاً هم سفره ما شده برا همین اومد دوباره گفت ایندفعه من وسایل میگیرم درست کن

نه خودشم دست فروشه قبلاً هم سفره ما شده برا همین اومد دوباره گفت ایندفعه من وسایل میگیرم درست کن

زنش چیکار میکنه که وقت نداره؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

[QUOTE=377182015]زنش چیکار میکنه که وقت نداره؟[/والا خبر زنشو ندارم😂

محترمانه همسرت بگه دوست ندارم زنم از این کارا بکنه و اگه تکرار کرد بگه بذار احتراممون حفظ بشه...