محتوای ۱۰ درصد از تاپیک های نی نی سایت: اوایل بارداریم هستم، من میخوام بچه ام سالم باشه، ولی مادرشوهرم و خانواده شوهرم پسرسالار هستند جز شوهرم. اگه دختر شد جوابشون رو چی بدم؟ خب درسته اسپرم مرد تعیین کننده جنسیت هستش، ولی خب چجوری این موضوع رو به اونا توضیح بدم؟ میترسم قطع رابطه کنیم به خاطر دختر دار شدنم، از طرفی من احمقم نمیتونم بگم بچه سالم دختر خیلی بهتر از بچه پسر ناسالم هستش، دختر نور چشم خونس و اینکه فرزند حضرت محمد(ص) هم دختر بود و کلی موفق و مهربون و پیامبر هم با عقاید جاهلی و زن ستیزی اون زمان به شدت مبارزه کرد و فاطمه رو نور چشم خودش میدونست، خونش کنار خونه دخترش بود و از سفر برگشتی اول از همه به دیدار فاطمه (س) میرفت.دختر ظریف و ریزبین و خلاق و پرستار خانواده و چراغ خونه است. واهاییی😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.