2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهرم رو بزنم

138 بازدید | 6 پست

محتوای ۵ درصد از تاپیک های سایت:
شوهرم و من توی شهر زندگی می‌کنیم و فامیل شوهرم تو شهرستان، اما خواهرشوهر به خاطر دانشگاه تو شهر و تو خونه خودش زندگی میکنه.
اون روز شوهرم از سرکار اومد، برام نیمرو انداخت(من پ.ریود  بودم و دلدرد شدیدی داشتم)، بعد هفته بعدش خواهرشوهرم(مجرده و خودش تنهایی تو یه خونه کوچیک زندگی میکنه و رو پروژه های دانشگاهش کار میکنه)موقع تمیز کردن شیشه خونه،  از پله افتاده و کمرش درد گرفته، بعد شوهرم براش رفته املت  با پیاز انداخته.
حس میکنم اون رو بیشتر از من دوست داره چون برام نیمرو انداخته و برا اون املت. به نظرتون طلاق بگیرم؟؟

نیمرو رو مگه میندازن؟

به نظرم به جای مسخره کردن دغدغه ی دیگران یکم رو لغات و شیوه ی چت کردنت دقت کن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیمرو رو مگه میندازن؟به نظرم به جای مسخره کردن دغدغه ی دیگران یکم رو لغات و شیوه ی چت کردنت دقت کن

👍👍👍

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻