2777
2789
عنوان

دیشب قاطی کردم با شوهرم دعوام شد شروع کردم به بد دهنی

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 19 پست
هر کس یه توانایی داره شما تنها مسافرت رفتن رو دوست داری من با خانواده رو دوست دارم و اینکنه مدیریت س ...

خوب هماهنگ کن با خانوادت برید . من دو تا بچه دارم ، خیلی پیش میاد به جای شوهرم با خانوادم برم سفر چون به قول شما اون سر کاره . 

بعضی وقتا نمیشه شرایط رو عوض کرد ، شما باید خودت رو تغییر بدی و کنار بیای با شرایط

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
هر کس یه توانایی داره شما تنها مسافرت رفتن رو دوست داری من با خانواده رو دوست دارم و اینکنه مدیریت س ...

یاخدا

یاخرما

بالاخره اون بنده خدا هم پول خرج زندگی می کنه

البته بعضی وقت ها هم صبر ادم تموم میشه

حالا بعدا بگو یه مرخصی بگیر برین سفر

منم شوهرم کل ماه رمضان سرکار بود الان یه هفته مرخصی گرفته بریم سفر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری والا.۳تا بچه ب تفریح احتیاج دارن

آره منم دیشب قاتی کردم رفتم سرویس دیدم بچه رو ک قبلش برده بود همه جا خیس آب بود .روشویی آب چکه میکرد منم اومدم جیغو کشیدم سرش گفتم مرد ب این بزرگی گند زدی ب سرویس

یکم جیغ جیغ کردم خوابیدیم

الان میبینم ارزش دعوا نداشت.خب بچه شلنگو گرفته باباشو کل سرویس خیس کرده طوری نیس بزرگ بشه دیگ مثه آدم میره جیش میکنه 

ولی مورد شما حق داری لااقل امروزو میموند خونه

بهش گفتی بمون چی گفت

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اره خدایی اینم هست من منکر این نیستم منم دارم با جونم صدم رو می زارم ولی قبول داری وقت گذاشتن بازده ...

اره قبول دارم اما گاهی اوقات واقعا نمیشه

من خودم این عید رو تماما  با پسرام خونه بودم

با غر و لند منو شما چیزی عوض نمیشه فقط خستگی کار بیشتر به تنشون میمونه

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.