2777
2789
عنوان

صدای قرآن و دعا میاد 🥲🥲

342 بازدید | 21 پست

ی حال عجیبی داره 

ی حس شرمندگی و سبکی 

ی چیزی مثل خلا 

اصلا مشخص نیست حس خوبیه یا بدیه ولی دوست داشتنیه نمیدونم چیه 

حس میکنم خیلییی از خدا دور شدم💔گریم گرفته 

این لحظه برگشته🥺قدر بدون 

بدو وضو بگیر بشین سرسجاده خدا صدات زده 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب نماز عید فطرع

صدومین کاربری منه🧚‍♂️     🧚‍♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️ 🧚‍♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🎧🚬⚰

بچه‌ها خواهش میکنم،خواهش میکنم،خواهش میکنم،خواهش میکنم،خواهش میکنم هرکی می‌تونه برام دعا کنه.من حالم خیلییییی بده.شمارو به هرچی اعتقاد دارین واقعاً نیاز دارم به دعاهاتون.حتی شده فقط یه صلوات.دعا کنین ریشه‌ی این دعواهای بی‌اساس از خونه‌ی ما کنده بشه.التماستون میکنم.من حالم خیلییییی بده.

جدی میگی ؟؟! خیلی بهش نیاز دارم خیلیییی بنظرت هنوزم مثل قبل حواسش بهم هست ؟؟!

معلومه که هست  چطور خودتو از عشقش محروم کردی

من الان یه هفته نماز نمیخونم انقدر دلم پر میزنه براش ولی اولش که پریود میشم خوشحال و خندان از اینکه آخ جون راحت شدم یکم استراحت کنم

آیه قرآن داریم که: لا تقنطو من رحمة الله هرگز از رحمت خداوند نا امید نشوید

توی قرآن بارها اومده: این دنیا جای امتحان و ابتلاست اگه کاری میخواید بکنید همین دنیا بکنید بعد مرگ پشیمونی هیچ کمکی بهمون نمیکنه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بچه‌ها خواهش میکنم،خواهش میکنم،خواهش میکنم،خواهش میکنم،خواهش میکنم هرکی می‌تونه برام دعا کنه.من حالم ...

براتون حمد و صلوات میفرستم 

اگر میتونید یه ختم قرآن بردارید