2777
2789
عنوان

چرا قد بقیه رو تمسخر میکنید

343 بازدید | 28 پست

الان تو تاپیک جاریم جلو شوهرم بد میگرده بود چون قد جاری 150 سانت بود همه میگفتن بابا این زنیکه کوتوله است و از این داری حرف میخوری یکی دیگه میگفت بگو تو با این قدت جزو آدما محسوب میشی یکی میگفت مگه اصلا آدم قد کوتاه قشنگه یکی میگفت بهش بگو تو اصلا جزو هیچ استانداردی نیستی چرا انقدر نامهربونیم یه لحظه فک نمی‌کنید یکی که قدش کوتاهه ممکنه دلش بشکنه؟🙂🙂🙂

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

من153 عاشق قدممم خدایی خیلی هم کیوت  و سن خیلی کم نشون میده 

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من153 عاشق قدممم خدایی خیلی هم کیوت و سن خیلی کم نشون میده

وای منم 153 تام😂🥰🥰آره قبول دارم اما اصلا اگه حالا به فرض محال اگه عیبم باشه مگه مقصر ماییم؟

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
یک سریع ها قد کوتاه قشنگن ولی من خودم دوست دارم قدم بلند باشه به هر حال نباید به خاطر حرف دیگران دلم ...

بله قد بلند هم واقعا زیباست اما ملاک برتری نیست حرفتون کاملا درسته❤️

قد مهم نیست جانم تناسب اندام مهمه ،اين مدل حرف زدن هم بیشعوری گوینده رو میرسونه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
تبریک ب فهم و شعورت عزیزممنم کوتاهم ولی حرف اینجور ادما رو ب یورمم نمیگیرم😂😂❤

بله واقعا م کار درست رو میکنی😂 چون آدمی که بقیه رو به خاطر ویژگی هایی که دست خودش نبوده تحقیر میکنه آدم بیشعوریه و قابل تغییر نیست💓

قد من 160خواهر کوچکم165خواهر بزرگم170🤣🤣🤣🤣🤣

واییی چه بامزه مثل الگو میمونه 5 تا کم 5 تا زیاد😂💗

قد مهم نیست جانم تناسب اندام مهمه ،اين مدل حرف زدن هم بیشعوری گوینده رو میرسونه

بله کاملا تا زمانی که هیکل مناسب نباشه نه قد بلند زیباس نه قد کوتاه 💗💓

اصلا اینجور نیست عزیزم کاش آدم ذاتش درست باشه ومنم در جواب گفت موقع گرفتن چشاتو خوب باز میگردی چی می ...

بله عزیزم ذات و انسانیت زیبایی های همیشگی هستن که فقط آدمای قلب بزرگ اونا رو دارن حرفتون کاملا منطقیه قبل ازدواج آدما چشم دارن دیگه❤️