2777
2789
عنوان

حاملم ی غلطی مردم ی لحضه بیایدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 59 پست
هر دارویی یک ماده شیمیایی هست، اتفاقا چون اطلاعات دارم نظر دادم

همه ی داروها مضر نیستن ولی جز در مواقع ضرور نیاید مصرف بشه تو بارداری

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالله ک مشکلی پیش نمیاد اره حتما زنگ میزنم به دکترم

هیچی نمیشه اصلا نترس.ببین همین کرم همین شامپوها هوایی که داریم تنفس می کنیم مواد غذایی که میخوریم همه آلوده و سمی.سرچ هم بزنی نوشته دیفن هیدرامین برای مادران باردار خطرناک نیست ولی بهتره با دستور پزشک باشه.یکی از خطرناک ترین داروها مثلا ترتینوئین. و کورتون ها و‌‌‌‌...ترتینوئین حتی باید شش ماه بعد از اتمام مصرف باردار بشی

ببخشید استارتر من اینجا سوال میپرسم 

من هفته پیش سرما خوردم الان علایمم خوب شده ولی امان از سرفه 

اینقدر سرفه میکنم احساس میکنم رگ های سرم الان پاره میشه، استخون سرم درد می‌کنه. سه شب پنج دقیقه هم نخوابیدم. نمی‌دونم چکار کنم هر شربت و قرصی بگید خوردم، همش هم دارم مایعات گرم میخورم 

کسی راهکاری نداره 

نه من ماما ام مشکلی نیست داروهای بی خطره همین داروهاتجویزمیشه توکل نه ماه یادت باشه فقط استامینوفن آ ...

سلام

خودم منم حالم بده

دیفن هیدرامین کامپاند 

نباید استفاده کنم ؟

معجزه شکر گزاری...

واسه یه جنین حتی؟!

بله خطرناک نیست.ولی بهتره با دستور پزشک باشه.جز موارد بی خطر هست توی بارداری.به متخصص اطفال می‌شناختم از روز بیستم به بچه خودش هم دیفن هیدرامین میداد.می گفت دل دردی.مادرخانمم گفته ببریمش یه دکتر خوب .منم بهش دیفن میدم بخوابه

فردا به دکترم زنگ میزنم😭

سلام خانوم عزیزم بااونکه میدونی بارداری و توبارداری هر دارویی رو نمیشه خورد بعدگرفتی خوردیدحالا ک خوبشده نشستی دنبال قاتل بروسلی میگردی؟؟ولشکن دیگه گذشته رفته...چیزی ک گذشته و الان غصه اش باز یه ضرر دیگه هم بهت میزنه چرا یادآوری میکنیش؟اگه دوباره سرماخوردگی فقط قرقره کنی نخوری

انشالله چیزی نمیشه 

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

من یبار ابن کارو کردم هیچی نشد ولی خداشاهده ۴ ساعت فقط تونستم اون روز بیدار باشم 😂

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید