2777
2789

کته بلدم عالی میشه ولی فرداشب مهمون زیاد دارم باید آبکش کنم بلد نیستم هر فوت و فنی بلدین برای سبزی پلو آبکش شده بگین مرسی

منظورتون با شوید هست ؟

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میخوای دم کنی لاب لای برنج بریز بزار دم بکشه 

شوید خشک

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

نه با سبزی پلویی

بلد نیستم شرمنده

سبزی رو تفت ندم؟ فقط از فریزر دربیارم یخش آب شه بریزم لا ب لاش؟

سبزی خام میزاری ابش بره 

برنجم میریزی ابکش اب رفت یه لایه برنج ی لایه سبزی

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

سبزی پلو های من عالی میشه من اینجوری درست میکنم

سبزی سبزی پلویی رو که خورد شده تفت میدم توش یکم سیر و میزیزم و بجای روغن کره میریزم در حدی که رنگ سبزی تغییر کنه یکم 

بعد برنج و ابکش میکنم بعد یکم برنج میریزم یکم سبزی قاط میکنم میزارم دم بکش عالللی میشه

سبزی پلو های من عالی میشه من اینجوری درست میکنمسبزی سبزی پلویی رو که خورد شده تفت میدم توش یکم سیر و ...

تو گوگل هم سرچ کردم همین ک شما  گفتی بهترین دستور بود ممنونم عزیزم

تو گوگل هم سرچ کردم همین ک شما گفتی بهترین دستور بود ممنونم عزیزم

اره من همیشه با این دستور درست میکنم همه مهمانام میگن خیلی سبزی پلوهام خوشمزه ...راستی تو سبزی داری تفت میدی یکم زرچوبه هم حتما بزن عزیزم نوش جونتون