2777
2789
عنوان

امروز کیا زندگی پس از زندگی و دیدن

398 بازدید | 34 پست

سلام شبتون بخیر 

بنظرم برنامه ی امروز برای کسایی که شک و تردید داشتند، حجت و تموم کرد. از اول تا آخر که داشت بیمارستان و سردخونه و حتی یخچالی که جسمش اونجا بوده رو توصیف میکرد، چشماش و بسته بودن...

همینطوری اشکام میومد واقعا دیگه جای شکی نیست...

کاربری دسته منو خواهرمه

میشه اسمش را بگی نگاه کنم عزیزم

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خلاصه وار بگو بی زحمتمن ندیدم چون نداریم تی وی

عزیزم با گوشی ببین. یه آقایی که تجربه ی مرگ داشت و تا سردخانه هم رفته بود. چشماشو بستن بردنش تو بیمارستان از اول حیاط بیمارستان تا توی خود سردخانه رو با مشخصات کااامل گفت جوری که رئیس بیمارستان شوکه شد گفت نمیدونم چی بگم.

یخچال سردخانه و اون کشویی که آقا جسمش اونجا بوده به گفته ی رئیس بیمارستان و مسئولان سردخانه هیچکس اجازه ی ورود و دیدن یخچال و نداره ولی این آقا با چشمای بسته تمام مشخصات اون کشو رو داد

کاربری دسته منو خواهرمه
عزیزم توی گوگل بزنید زندگی پس از زندگی سال ۱۴۰۴ ۱۰ فروردین

قبلا هم یه همچین قسمتی داشتن ک روح طرف وقتی تو کما بود بیمارستان رو میدیده و همشو یادش مونده بود.تعریف نیکرد ک پرستاره تو اتاق استراحت سیگار میکشیده و خاکستر سیگار رو از قسمت پاره ی تور پنجره میریخته بیرون؟همین بود؟

بیرون بودم نصفه دیدم،اونجا که سردخونه و پشت بوم رو نشون میداد،اولاش رو ندیدم🥲

وای با گوشی ببین من اشکام بند نمیومد هرچی بود با جزئیات با چشمای بسته گفت

کاربری دسته منو خواهرمه
مختصر تعریف میکنین راجب چیبود

عزیزم با گوشی ببین. یه آقایی که تجربه ی مرگ داشت و تا سردخانه هم رفته بود. چشماشو بستن بردنش تو بیمارستان از اول حیاط بیمارستان تا توی خود سردخانه رو با مشخصات کااامل گفت جوری که رئیس بیمارستان شوکه شد گفت نمیدونم چی بگم.

یخچال سردخانه و اون کشویی که آقا جسمش اونجا بوده به گفته ی رئیس بیمارستان و مسئولان سردخانه هیچکس اجازه ی ورود و دیدن یخچال و نداره ولی این آقا با چشمای بسته تمام مشخصات اون کشو رو داد

کاربری دسته منو خواهرمه
قبلا هم یه همچین قسمتی داشتن ک روح طرف وقتی تو کما بود بیمارستان رو میدیده و همشو یادش مونده بود.تعر ...

نه‌ نه امروز و باید ببینی با چشمای بسته بردنش تو سردخانه و اون کشویی که جسمش توش بود و با تمام مشخصات توصیف کرد در حالیکه هیچکس اجازه ورود به اونجا و دیدن یخچال ها و بیرون آوردن کشوها رو نداره 

کاربری دسته منو خواهرمه