2777
2789
ممنون عزیزم میدونم دارم روانی میشم برام دعاکنگلم

خیلی عادیه اگر گریه ات میگیره سعی کن خوب گریه کنی گلستان شهدا بری با بابات حرف بزنی اگه سعی کنی تودار باشی بدتر میشی به این کلیشه هام ک میگن قوی باش اینا گوش نده هرچی دوست داری عزاداری کن اما یچیزی بهت میگم بابات دوست نداره دخترش دست از زندگی بکشه بعد از گریه ک ناراحتی هات وقتی آروم شدی به زندگیت برس فدات شم بابا همیشه حواسش بهت هست❤️🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم پدر و هم مادرم رو از دست دادم . پدرم رو سال ۸۸ . مامانم ۱۷ فروردین ۱۴۰۳ ‌ . خیلی حالم بده

متاهلی

خدا رحمت شون کنه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

الهی بگردم، خیلی سخته. خواهرزاده من ۴سالش بود، الان ۸سالشه. خییییلی اذیت شد بچه. همش دعا میکنم آینده ...

خدا کمک دل کوچیکشون‌کنه.....خواهر زاده من طفلی همش استرس مرگ دیگران رو داره....یک روز پسرم اذیتم کرد گفتم آنقدر اذیت کن تا بمیرم حواسم به خواهر زاده نبود طفلی کلی گریه کرد خاله توروخدا نمیر....

خدا کمک دل کوچیکشون‌کنه.....خواهر زاده من طفلی همش استرس مرگ دیگران رو داره....یک روز پسرم اذیتم کرد ...

آخ الهی من بمیرم برای دل شکستشون. اینا همیشه فوبیای ازدست دادن و دارن💔💔

خواهرزاده من دلمون و خون میکنه. هنوز که هنوزه یه حرفایی میزنه، جیگرمون آتیش میگیره. فقط امیدوارم خدا به اینجور بچه ها یه نگاه خاصی داشته باشه که غم نبود پدر براشون کمتر شه🙏🙏😔😔

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من💔🥺

سال ۱۴۰۰ تو اوج کرونا، هنوزم باورم نشده که نیست🤕🤕

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫