الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الهی بگردم، خیلی سخته. خواهرزاده من ۴سالش بود، الان ۸سالشه. خییییلی اذیت شد بچه. همش دعا میکنم آینده ...
خدا کمک دل کوچیکشونکنه.....خواهر زاده من طفلی همش استرس مرگ دیگران رو داره....یک روز پسرم اذیتم کرد گفتم آنقدر اذیت کن تا بمیرم حواسم به خواهر زاده نبود طفلی کلی گریه کرد خاله توروخدا نمیر....
خدا کمک دل کوچیکشونکنه.....خواهر زاده من طفلی همش استرس مرگ دیگران رو داره....یک روز پسرم اذیتم کرد ...
آخ الهی من بمیرم برای دل شکستشون. اینا همیشه فوبیای ازدست دادن و دارن💔💔
خواهرزاده من دلمون و خون میکنه. هنوز که هنوزه یه حرفایی میزنه، جیگرمون آتیش میگیره. فقط امیدوارم خدا به اینجور بچه ها یه نگاه خاصی داشته باشه که غم نبود پدر براشون کمتر شه🙏🙏😔😔
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫