دیشب با نامزدم و دوستش و دوستم رفتیم باغ اخرشب من خوابیدم بعد نصفه شب از خواب پریدم دیدم دوست نامزدم تو استخره صدای دوستم و نامزدمم از اتاق میاد نمیدونم داشتن چیکار میکردن با دوستم حرف زدم نفرینش کردم گفت داشتیم شوخی میکردیم میخندیدیم بنظرتون راست میگه؟نمیدونم چیکار کنم قرار بود عقد کنیم تیرماه به مامانش بگم؟تورو جون بچه هاتون کمک کنین خیلی حالم بده میخوام خودمو بکشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بازم حتما چیزی بینشونه که شما خوابید اون استخره اینا با هم شوخی میکنن
دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑🦯🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"