2777
2789
عنوان

وای من در شرف ازدواجم میترسم

293 بازدید | 15 پست

آقا خعیلی گرونیه

من خودم معلمم نامزدم پلیسه بیرونم کار میکنه

خیلی استرس دارم برا خرج و مخارج خیلی بالاست میگم آدم اذیت میشه نه؟ نظر شما چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نظرم این بود که عروسی نگیریم

چون هم فامیل درست و درمون نداریم هم من با همشون قهرم

ولی شوهرم دوست داره عروسی

ولی نمیزارم پولامون خرج اینا کنه تو این گرونی

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

من نظرم این بود که عروسی نگیریم

چون هم فامیل درست و درمون نداریم هم من با همشون قهرم

ولی شوهرم دوست داره عروسی

ولی نمیزارم پولامون خرج اینا کنه تو این گرونی

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

منم میخواستم پیدا کردم دیدم درآمدش کمه میخوام شب و روز بفرستمش اسنپ کار کنه😂

والا من نامزدم ۳۰ تومن حقوق داشت پلی به خاطر شغلش خیلی شکاک و بدبین شده بود پدرمو در آورد

رفتیم مشاور رفت مشاور رپ تهدید کرد بر علیه حرف نزنه همه رو تهدید میکنه 

سر کارش من و گوشیمو چک میکنه