2777
2789
عنوان

چرا تاپیک من حذف شد مگه چی گفتم

93 بازدید | 7 پست

خدایا توبه  اینجا نمیشه  هیچی  گفت😑

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

نی نی یار لطفا پایه بدین 

کسی چیزی نگفت  همه داشتن  نظر میدادن 

کسی به کسی توهین نکرد

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی تصورن از اونایی که تاپیک مشکلی نداره گزارش میزنن چیه ؟؟؟ 

دقیقا یاد اون یچه های جاسوس میفتم تو دوران مدرسه ، که هررررررکی هررررکاری میکرد سریع میرفتن دفتر و میگفتن،  حتی اگه صمیمی آرین دوستشون بود بهش رحم نمیکردن

درکل خیلی بد شده

اینجا سایت خانومای باردار و زنانه

یه سوال پرسیدم تاپیکم و ترکوندن

درصورتیکه حرفم مربوط به بارداری بوده

خیلی عصبی شدم

انگار ن انگار این سایت برا این ساخته شده 

نینی یار هم فقط تاپیکای بارداری و این چیزارو میترکونه

چی گفتی مگ

یه سوال داشتم 

واسه طلبه شدن 

حتما باید شیعه باشی

فقط همین

یه سوال داشتم واسه طلبه شدن حتما باید شیعه باشیفقط همین

گزارش زدن برات 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
میدونی تصورن از اونایی که تاپیک مشکلی نداره گزارش میزنن چیه ؟؟؟ دقیقا یاد اون یچه های جاسوس میفتم تو ...

آره بخدا  خیلی داغونن