خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
میدونی تصورن از اونایی که تاپیک مشکلی نداره گزارش میزنن چیه ؟؟؟
دقیقا یاد اون یچه های جاسوس میفتم تو دوران مدرسه ، که هررررررکی هررررکاری میکرد سریع میرفتن دفتر و میگفتن، حتی اگه صمیمی آرین دوستشون بود بهش رحم نمیکردن
یه سوال داشتم واسه طلبه شدن حتما باید شیعه باشیفقط همین
گزارش زدن برات
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
میدونی تصورن از اونایی که تاپیک مشکلی نداره گزارش میزنن چیه ؟؟؟ دقیقا یاد اون یچه های جاسوس میفتم تو ...
آره بخدا خیلی داغونن