2777
2789

من خیلی ها رو دیدم که زیبان و بینی عروسکی دارن 

نمی‌دونم چرا به همه زن خوب میرسه به من بینی گوشتی و انواع بیماری ها 

حس میکنم شوهرم زنای دیگر رو ببینه با خودش میگه این چیه من گرفتم 

🥲از چهره ام متنفرم 😭

بله خیلی هارو دیدم که بنظرم به صورتشون میاد وخوب هستن شما باید روی اعتماد به نفست کار کنی چون فکرمیکنی مشکل بینی داری میری عمل میکنی بعد مثلا میبینی چشمات خوشگل نیست و این چرخه ادامه داره پس مشکل اعتماد به نفسته نه چهره ات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه صورت فقط از بینی تشکیل شده کم هم ندیدم دماغ قشنگایی که قشنگ نبودن معمولی بوده چهره با اینکه بینب ...

من نه زاویه داره صورتم نه چشام درشت و شهلایی خدا از همه چیم زده اضافه کرده به دماغ و لبم قربونش برم

همینکه اعتماد به نفس داری یعنی حتما زیبایی🤗

نه بابا اعتماد به نفس کجا بوده 🤣 اما راضی ام تقریبا 🤣 شمام قطعا خوبی و خود کم بینی داری فقط به این چیزا فک نکن 

شوهر ادم بخواد به بقیه نگاه کنه میکنه حتی اگه شما ملکه زیبایی باشی

همینکه اعتماد به نفس داری یعنی حتما زیبایی🤗

دختر امیتاباچانو برو ببین چقد از زیباییش تعریف میکنن ملکه زیبایی اسیا شده کل اکسپلور عکساشه کلی ادم قربون صدقه ش میشن مدل برند هاس معروف شده ، به دماغشم توجه کن به رنگ پوستشم که سبزه هس توجه کن بنظر منم واقعا زیباس اما ما تو ایران کلی در حد اون و بهترم داریم که هی عیب روشون میزاریم و تو صف عمل زیبایی هستن این یعنی ما کلا مشکل داریم و خیلی مرتبط با چهره مون نیس