2777
2789
عنوان

بچه ها باردارم سرماخوردم

45 بازدید | 6 پست

گلو درد دارم و بینی م گرفته

یکی دو هفته پیش حالم خوب نبود رفتم بیمارستان گفتن پروتکل ها اینطوریه که بری پیش پزشک عمومی شرح حال بنویسه فقط بعد بری قسمت زایشگاه ماما چک کنه بعد ماما زنگ زد دکتر زنان خودم اون دارو داد باز نسخه رو بردم پیش پزشک عمومی وارد سیستم کنه تا بعدش دارو بگیرم😐😐😐

چیزیمم نبود تهش آنقدر خسته شدم و راه رفتم فشارم افتاد گفتن حال عمومیت که خوبه ی سرم بزن فشارت بیاد بالا🥲😐😐

حالا الان که سرما خوردم واقعا مغزم نمیکشه برم دکتر دوباره همون پروسه بدبختی از اول تهش بگه آب نمک قرقره کن و اگه تب کردی استامینوفن بخور🥲

چیکار کنم بچه ها؟؟ بنظرتون همون استراحت و آب نمک و اینا کافیه یا برم حتما دکتر شاید خطر داشته باشه 🥲🥲🥲

هرروز هر 8 ساعت یه لیوان اب و ابلیمو و عسل با هم قاطی کن بخور ابش گرم باشه داغ نباشه باور کن یکی دو روزه خوب میشی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه خدایی نکرده تب کنی خطرناکهبخور اب گرم بده غذاهای مقوی بخور خوب میشیمنم ماه هفتم بارداریم س ...

از شوهرم وا گرفتم اون تب نداشت ، ی سرماخوردگی خفیفه بیشتر

خودمم میترسم از تب

دکتر ب شما چی گفت رفتی دکتر 

من یه بار دروان بارداری تب کردم یعنی آتیش میداد بدنم تا اون حد بعد دکتر نرفتم بعد یه ماه زایمان زودرس کردم میشه دلیلش اون تب باشه ؟

اگه داری می‌خونی واسه سلامتیم دعا کن کردی لایک کن دلم گرم شه 🥺🙏

من یه بار دروان بارداری تب کردم یعنی آتیش میداد بدنم تا اون حد بعد دکتر نرفتم بعد یه ماه زایمان زودر ...

نمی‌دونم من راجب زایمان زودرس چیزی نشنیدم ولی میگن تب اگه طولانی بشه برای جنین و سیستم عصبیش خطر داره 

حالا خداروشکر نینی ت سالمه