2777
2789

هر که را هیچ به کف نیست به دل آهی هست

خیلی خیلی ناراحت بودم امشب ، از اول عید شوهرم رو اعصابه ، با اینکه باردارم ولی کلی حرصم داده ، هی پناه می بردم به خدا و گله و شکایت ، یهو یادم افتاد خدا جوابش رو داده دیگه ، همین مریضی آشالازی تاوان عذاب هایی که به من داده ، خواهرش هم که خیلی اذیتم میکرد دو ساله سرطان گرفته ، فقط خدا به دلم آرامش بده به خاطر بچه ام 

منم امشب خیلی ناراحتم نمی دونم چرا ذهنم رفته به سالها قبل کارهایی ک با من کردن و زندگیم رو به مرز طلاق کشوندن و......... 

همش تو دلم میگم خدایا پس کی 

چرا ادماای ظالم هرروز بهتر از دیروزن 

یه نمونه بگم مادرشوهرم میاد خونمون میره دسشویی پی پی می کنه سنگ رو کثیف می کنه و نمی شوره خودش رو یه آدم تمیز و باخدا هم می دونه 

ولی دلیل این کارش رو نمی دونم 

اینبار با دهان روزه عق زدم و شستم میگم آدم یبار نمی فهمه دوبار نمی‌فهمه یعنی چی هربار خونه من هستی اینکارو می کنی

میخوام غیر مستقیم بگم اینکار حیووناس ک ول می کنن و میرن

منم امشب خیلی ناراحتم نمی دونم چرا ذهنم رفته به سالها قبل کارهایی ک با من کردن و زندگیم رو به مرز طل ...

چقدر اشغاله ، تو چرا میشوری بگو پسرش بشوره

ان شاالله به روزی بیفته که این کار ازش برنیاد ، محتاج دیگران شه ، ان شاالله زودی به خواسته اش برسه ، نگران نباش خدا بزرگه ، اون هم به آرزوش می رسونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر اشغاله ، تو چرا میشوری بگو پسرش بشورهان شاالله به روزی بیفته که این کار ازش برنیاد ، محتاج دیگر ...

چیکار کنم 

مگه می تونم ثابت کنم 

خودم دوتا بچه دارم میگن حتما کار بچه هاس

یک ماه با بچه هام تنها باشیم حتی یکبار هم همچین اتفاقی نمیفته