2777
2789
عنوان

من از یه رابطه سه ساله اومدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 22 پست
باید چیکار کرد واقعا؟؟؟ برگشت بهش؟؟

برگردی هم همون ادمای سابقن مال من خیلی مهربون بود اما بی توجه مثلا روزی فوقش ده تا پیام میداد بعد همین ماهیی به بار هم یه قرار که همیشه حس میکردم میخاد زود بره 

ی زمانی آدمیو مبخاستم وقتی رفت ن اعصابم اون اعصاب سابق شد ن من اون آدم

چطور؟؟ چی شد کات شد؟

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه آره... ذات آدمیزاد همینه ب همه چی عادت میکنه

منم بعد جدایی کنار اومدم.. من اونقدر دختر احساسی نبودم.. ولی یه روزایی واقعاااا دلم براش تنگ میشه و با خودم میگم  یعنی اون اینقدر راحت تموم کرد، ؟ از سه سال خاطره گذشت،؟ سه سالی که واقعا شبانه روز ما باهم بودیم

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
زمان می‌بره ولی درست میشه من خودم یه رابطه 5 ساله رو کات کردم

اچژور؟ میشه بگی چطوری باهاش کنار اومدی

منم بعد جدایی کنار اومدم.. من اونقدر دختر احساسی نبودم.. ولی یه روزایی واقعاااا دلم براش تنگ میشه و ...

ببین پسرها قشنگتر عاشق میشن اما بشدت تو دارن اهل کل کل و این حرفان مثلا میگن چرا اون راحت فراموش کرد پس مام به یورمون میگیریم درصورتی ک عاشقترن اما درد اینه پسرا دغدغه زیاد دارن مثل شغل محل کار سروکله زدن با مشتری و خانواده و رفیق و... بخوان هم دلتنگ شن دغدغه هاشون نمیزاره ما دخترا بیکارتریم بیشتر فکر می‌کنیم و غصه میخوریم و دلتنگ میشیم

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

چطور؟؟ چی شد کات شد؟

ی چندباری باهم بحث کردیم ی هفته بی خبر بودم ازش ..یکی دوبار زنگ زد من از رو لج جواب ندادم تا ابنک خودم زنگ زدم خیلی سرد برخورد کردن ..یهو دبدم اخلاقا تغییر کرده ..اون ادم دو هفته پیش نبود ..منم چند بار گفتم چرا فرق کردی اون سکوت من بازم سوال ..تا اینکه گفت با یکی آشنا شده والی هنوز بهم حسی ندارن !!!!!!!!

خیلی گریه کردم انقدر حالم بد بود همش راه میرفتم عصبی بودم ..اشک پشت اشک ..دیگ قطع ارتباط  شدیم تا ی مدت گذشت دبدم داره زنگ میزنه منم ک دلتنگ .

فک کردم دلتنگ منه پشیمونه ..میخاد برگرده وکرنه میدونستم قصذش ی چیز دیگس ج نمیدادم ..زنگ زد ومن جواب دادم ..با لحن غمگین مثل ی روباه ازم حلالیت خاست ..منم دلم سوخت کفتم ازه حلالت .‌ی چند روزی پیام میدادم ولی هر پیام منو ۳۰ دقیقه ی بار ج میداد ..فهمیدم این ادم  تموم شد ..دیگ ولش کردم اونم تماس نگرفت ولی من حلالش نمیکنم

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

اچژور؟ میشه بگی چطوری باهاش کنار اومدی

چون تلاشی برای جدی کردن رابطه نمی‌کرد بالاخره سخت بود اوایل چون تجربه اولین رابطه ام بود و زمان طولانی هم بود ولی بعدش با شخص دیگه آشنا شدم که الان همسرمه این از ته دلم میگم واقعا خداروشکر میکنم که رابطه قبلیم به جای نرسید 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️