2821
2789
عنوان

بچه ها بیایید بگید چه چیزی اعتماد بنفستونو گرفته😮‍💨😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 47 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ما خانما عشوه داریم ولی من خودم بشخصه شوهرمو لایق نازو عشوه نمیبینم

نه من بلد نیستم واقعا بعضی زنا حرف زدن عادیشون هم ناز و ادا و عشوه داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه من بلد نیستم واقعا بعضی زنا حرف زدن عادیشون هم ناز و ادا و عشوه داره

باید یاد بگیری ولی همیشگی نیس منم همیشه نمیتونم اخه ادم با موی چربو لباسی ک بوی سیر داغ و پیاز داغ میده چ عشوه ای بیاذ

منم ندارم😂اصلا نمیتونم دوست نگه دارم ب خودم

من خوب نگه میدارم،

ولی خب ادم مفید تعدادشون کمه،

کلا ۷ یا ۸ تا ادم مفید به عنوان دوست دارم،

بقیشون اصلا مفید نیستن،

صرفا وجودشون فقط به سلام و خداحافظیه

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

باید یاد بگیری ولی همیشگی نیس منم همیشه نمیتونم اخه ادم با موی چربو لباسی ک بوی سیر داغ و پیاز داغ م ...

خب یاد گرفتنی نیست بعضیا ذاتن دارن 

من اداش رو هم دربیارم خنده دار میشم 

ب خدا همون لوندی و عشوه با لباس کثیف رو مردا ب لباس مرتب و جدی ترجیح میدن

عقل ندارن ک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من خوب نگه میدارم،ولی خب ادم مفید تعدادشون کمه،کلا ۷ یا ۸ تا ادم مفید به عنوان دوست دارم،بقیشون اصلا ...

هفت هشتا!شما دوتا ادم حسابی دورا باشه کافیه

جومونگ به اون عظمت یه ( ماری ، اویی ، هیوبو) داشت😂

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...  
خب یاد گرفتنی نیست بعضیا ذاتن دارن من اداش رو هم دربیارم خنده دار میشم ب خدا همون لوندی و عشوه با لب ...

منم زاتی بلد نیسم گاهی ادا درمیارم ک نمیتونم همیشه فیلم بازی کنم البت ارایش کرده و مرتب باشم میتونم عشوه بیام ولی بالباسای گشادو موی شونه نکرده مث سگم 

هفت هشتا!شما دوتا ادم حسابی دورا باشه کافیهجومونگ به اون عظمت یه ( ماری ، اویی ، هیوبو) داشت😂

نه  ،

دامنه ارتباطات پایین باشه،

راحت از دور رقابت حذف میشی،

اینجا والا دامنه ارتباطات از سواد مهم تر شده

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز