2777
2789
عنوان

زیبایی برای دختر چقدر مهمه

192 بازدید | 14 پست

زیبا بودن یه دختر چقدر مهمه؟ 

تویی که اینو میخونی یعنی تو خیلی خوشگلی، خیلی باهوشی، خیلی قوی هستی که کم نیاوردی و هنوز ادامه میدی خواستم بگم الان وقتشه خودتو بغل کنی و از خودت تشکر کنی بخاطر اینکه همیشه کنار خودت بودی عاشق خودتو وجودت باش که هیچکس جز خودت برات نمیمونه💜🫂😘 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه هرچقدرم نادیده بگیریم و بگیم موفقیت و اخلاق و انسانیت مهمه ولی خیلی خیلی خیلی تاثیر داره زیبایی تو زندگی یه دختر

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

یا باید زیبا بود

یا یک زن قدرتمند و موفق با چهره معمولی یا زشت

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

بستگی داره بعضیا اغفال میشن بعصیا باعث میشه زود ازدواج کنن خوشبخت نشن بعضیا مدل میشن مشهور میشن بعضیا بخاطرش تو اجتماع کارشون زودتر راه میافته و موفق میشن بعضیا ازدواج خوبی می کنن

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

من خودم زیبا محسوب میشم

ولی نه تو خواستگار 

نه تو هیچ قسمتی از زندگیم پوینت خاصی نداشته برام

دوست من

خیلی خیلی معمولیه

به قدری خواستگارای خوب و موقعیتای عالی براش پیش میاد که خدا میدونه

به قسمت و تلاش و ....

امید بذر هویت ماست 💚🌱