2777
2789
عنوان

به نظرتون گفتار درمانی لازمه

117 بازدید | 23 پست

برای بچه ۳ سال و ۴ ماه گفتار درمانی لازمه؟ چند مدت بردمش الان یه جا بردم که گفتن کاردرمانیم باید بره پسرم ۲ کلمه ای بیشتر میگه گاهی ۳ کلمه خیلی کم نمی دونم لازمه این جاها ببرمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ۳ سال و خورده ای باید جمله بگه نه دو کلمه ای !

عزیزم چک کردم متوجه شدم به خاطر سن کمته که لحنت ان قدر بده و قطعا با بچه های این دوره سره کار نداشتی شما اجازه بده مادرها نظر بدن

ی مدت بردن تغییر زیادی نکرد همه چیز هم سالمه شنوایی هوش و.. من داداش های خودم هم دیر زبون بار کردن ۵ ...

مرسی عزیزم پسر منم تو خونه پیشرفتش انگار سریع تره و بیشتر تو کلاس های مادر و کودک رشد کرد

مرسی عزیزم پسر منم تو خونه پیشرفتش انگار سریع تره و بیشتر تو کلاس های مادر و کودک رشد کرد

قربونت گلم 

ما هم خیلی نگرانیم 

بچم میخواد حذف بزنه ها زور شو میزنع ولی نمیتونه 

اینقدر غصه شو میخورم

قربونت گلم ما هم خیلی نگرانیم بچم میخواد حذف بزنه ها زور شو میزنع ولی نمیتونه اینقدر غصه شو میخورم

حتما ببرمش مادرو کودک از اینا که پشت هم برگزار میشه محدود نیست یعنی چند ماه پشت هم می تونی ببریش با بچه ها خیلی رشد می کنن

قربونت گلم ما هم خیلی نگرانیم بچم میخواد حذف بزنه ها زور شو میزنع ولی نمیتونه اینقدر غصه شو میخورم

یه مقدار خودت ویدئوهای گفتار درمانیو ببین خودت مدام باهاش تو بازی و اینا با همون روشا حرف بزن پسر من با همینا خیلییئ بهتر شده 

اسمش مادر و کودکه؟ کجا ها برگزار میشه ؟

کلاس مادر و کودک سرچ کن تو گوگل بسته به منطقه ای که هستی خیلی زیاده مثلا سرچ کن کلاس مادر و کودک در فلان شهر فلان منطقه من سمت غرب تهرانم جیجا و خانه بهشت و خانه حیاط و می شناسم