2777
2789
عنوان

دعوای مامان و بابام

117 بازدید | 2 پست

بابام عادت کرده هروقت با مامانم بحثش میشه اونم سر چیزای الکی و قهر میکنن میاد دنبال من که باهاش برگردم خونه و اینجوری اشتیشون بدم اونم بعد سی سال زندگی مشترکشون واقعا خیلی مسخرس من خودم هزارتا بدبختی دارم ...دیگه فهمیدم بابام هروقت میاد خونم بخاطر سر زدن ب خودم نیس:/

بازم خداروشکر کن که بابات به فکره ، عصر بود یه نفر تاپیک زده بود مامان بابام با هم دعواشون شده ، بابام پا پیش نمیذاره برای آشتی جلو شوهرم خجالت میکشم

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

بازم خداروشکر کن که بابات به فکره ، عصر بود یه نفر تاپیک زده بود مامان بابام با هم دعواشون شده ، باب ...

واقعا واسه کسی که عروس و داماد و نوه داره زشته اینجور رفتارا اونم سر چیزای بیخودی مامانم به بابام گفته حالا صبحونه نخور که ناهار زود اماده میشه سر این بحثشون شده یعنی سطح دغدغه دهه پنجاهیا خیلی جالبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.