2777
2789
عنوان

جاری رو ترکوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 27 پست

خوشم اومد😂👍🏻🤭

اصولا آدم صلح‌طلبی هستم ولی اهل سکوت در برابر توهین نه

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین تاپیک عروس و خانواده ی شوهری بود که خندوندم خدا حفظت کنه خیلی با سیاستی😂

جدا ؟؟هنوز حرص میخورم اونجا خوب جوابش رو ندادم فقط گفتم خیلی گشت تا پیدا کرد

وای ایولللضربتی زدی قشنگبخوره هستش و تف کنه😭😂

خدا کنه بره بهش بگه جاریم میخواست منو با نگاش جر بده اونجا ک لب و لوچه بچه ام رو مسخره کرد با دختر عمه اش یواشکی خندیدن

جدا ؟؟هنوز حرص میخورم اونجا خوب جوابش رو ندادم فقط گفتم خیلی گشت تا پیدا کرد

خیلی با شخصبت و با اعتماد بنفس جواب دادی واسه همین حرصی شده افرین بهت

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

خدا کنه بره بهش بگه جاریم میخواست منو با نگاش جر بده اونجا ک لب و لوچه بچه ام رو مسخره کرد با دختر ع ...

چقدر بی فرهنگگگ اه اه

حتما میره میگه از این توصیفات معلومه چه جور آدمیه

برن تشت یخ بخرن برای خودشون آخه آدم به یه بچه ناناز اینجوری میگه

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

خیلی با شخصبت و با اعتماد بنفس جواب دادی واسه همین حرصی شده افرین بهت

یکبارم خداهر شوهرم ب پای مامانم تو یک جمع بلند نشد ما واسه احترام ب اون واسه ی ختم رفته بودیم ..مامانم رفت بهش دست داد بلند نشد..من رفتم ب مادر شوهرم گفتم همه  زهره رو مسخره کردن تو یک جمع گفتن چقدر اداب معاشرت بلد نیست ..حالا ما توجه نکردیم اون بلند شده یا نه

چقدر بی فرهنگگگ اه اهحتما میره میگه از این توصیفات معلومه چه جور آدمیهبرن تشت یخ بخرن برای خودشون آخ ...

نمیدونم چرا فشارشون انقدر بالا رفته بود منو بچه ام رو دیدن

یکبارم خداهر شوهرم ب پای مامانم تو یک جمع بلند نشد ما واسه احترام ب اون واسه ی ختم رفته بودیم ..ماما ...

😂😂😂

عاشق روند کاریتم وایمیستی به موقع یه ضربه ی کاری میزنی

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

نمیدونم چرا فشارشون انقدر بالا رفته بود منو بچه ام رو دیدن

حتما از حسودی و بخیل بودنشون بوده 

نمیدونستن چی بپرونن 

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

😂😂😂عاشق روند کاریتم وایمیستی به موقع یه ضربه ی کاری میزنی

اره چون اصولا بعدا میفهمم چی بگم غیر مستقیم رفتار میکنم امشبم با ی ارامشی و بدون هیچ حرصی به جاریم گفتم