2777
2789
عنوان

جاری رو ترکوندم

536 بازدید | 27 پست

هر وقت ما میریم خونشون چون خواهر نداره نمیدونم چرا ب دختر عمه اش زنگ میزنه بیاد اونجا ..و اونم‌شروع میکنه ب تیکه بارون کردن من ..و چشم از من بر نمیداره..این سری گفت شما شیرازی هستین؟؟گفتم بله ...برگشت ب جاریم گفت اینو از کجا پیدار کرد مادر شوهرت ؟؟گفتم خیلی گشت تا پیدام کرد اتفاقا با ی حالت بدی بهم نگاه کرد ..بعدم بهم گفت لبای بچه ات اویزونه عین خواهر شوهرت 

حالا من بعد گذشت دو روز جاریم رو دیدم گفتم  ساناز دختر عمه ات بعد طلاقش مشول اعصاب پیدا کرده ؟؟گفت نه چطور گفتم اخه احساس کردم بنده خدا خیلی نرمال نبود هم رفتارش هم حرف زدنش ..چقدر ناراحتش شدم ..بعد خواهر شوهرم گفت چی گفت مگه گفتم لب و لوچه تو رو مسخره میکرد و ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین تاپیک عروس و خانواده ی شوهری بود که خندوندم خدا حفظت کنه خیلی با سیاستی😂

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

خب بعدش رو بگو 😁

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)