2777
2789
عنوان

واقعا حالم از ارسطو بهم خورد

742 بازدید | 31 پست

میخواد از ادمی که هشتش گرو شیشه دزدی کنه 

من مطمئنم شری شیاده وگرنه یه زن با این شرایط تفم تو صورت ادمی مثل ارسطو نمیندازه حتما نقشه داره 

یه زمانی همش تو خونه نقی پلاس بود الان ادم شده 

واقعا تو فصل اای اول راست میگفتن سبک و کم عقله 

ψ ❤️

حالا آخرش ببینیم چی میشه

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

منم از شری بدم میاد

کلا کسی ب نقی توهین میکنه انگار ب شوهرم توهین کرده😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از شری بدم میادکلا کسی ب نقی توهین میکنه انگار ب شوهرم توهین کرده😂

نقی حقش بود تا اون باشه فضولی زیاد نکنی دم شری هم گرم که جوابش رو داد نقی مثل فامیل فضول و دخالت کن میمونه ای کاش جلو فامیل زبون شری رو داشتم 

نقی بیچارست دلم واسش میسوزه

دقیقااااا

ارسطو یه آدمه مودیه بی عقله دلم میخواد خفش کنم 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

اتفاقا خوبه که واسع خودش کمپز خریده و زندگی دست و پا کرده و زن گرفته بعدشم مگه از خونشون دزدی کرده ش ...

شهاب سنگ خونه خودتم می افتاد اینو میگفتی؟

مثل اینکه ارسطو رو نمی شناسی توی پایتخت سه هم یه زن مطلقه سرش کلاه گذاشته بود .

مطمئن باش شری هم یه کلاهی سرش میذاره

ψ ❤️

نقی حقش بود تا اون باشه فضولی زیاد نکنی دم شری هم گرم که جوابش رو داد نقی مثل فامیل فضول و دخالت کن ...

شری یه تنه ریده تو فیلم

لهجشم اصلا اصفهانی نیس ، صدرصد کلاه برداره صدرصددد

نقی بیشتر حرص دراره که مثل فامیل فضول تو همچی دخالت می‌کنه

نقی مثله پدر ارسطوعه نگرانشه