2777
2789

انتظار این ماه هم به پایان رسید باز باید منتظر  متلک گفتن اطرافیان و دلسوزیشون باشم چرا بچه نمیارین چرا نمیرین دکتر و .....دلم گرفته خیلی.یکی هم اگر نیم شیر کنه میگن چرا مواظب نبودین.کلا موجودات عجیبی هستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم چرا به اطرافيان ميگين اقدامين اخه  من١سال منتظر بودم مامان خودمم نفهميد

خب هر چی میگذره گلم میفهمن دیگه ادم نمیتونه همش بگه نمیخایم اونم تو اقوام ما که کسی اینقد طولانی نمیشه بگه نمیخام.وقتی کسی بچه دار میشه اندک ابراز علاقه ای بکنی میگن وای خدا به شما هم بده

من ميشناسم كسي رو كه ٥ساله باردار نميشه ولي به هيجكس نگفته منم اتفاقي فهميدم 

تو دفتر بيمه كار ميكنم وقتي مدارك پزشكيشو اورد فهميدم ولي به هيچكس حرفي نزدم 

پسر عزيزم خوش اومدي 😍😍٩٧/٤/٢٩😍😍
من ميشناسم كسي رو كه ٥ساله باردار نميشه ولي به هيجكس نگفته منم اتفاقي فهميدم  تو دفتر بيمه كار ...

خخخخ فک کن پنج سال من بچه نداشته باشم بعد بقیه بگن آره خودشون نمیخان.خیلی کنجکاوتر ازین حرفان   

خخخخ فک کن پنج سال من بچه نداشته باشم بعد بقیه بگن آره خودشون نمیخان.خیلی کنجکاوتر ازین حرفان   ...

خب بقيه هم گفتن حتما ميخوان ولي نميشن ولي اون رويي نداده به كسي تا ميگن خيلي سريع و جدي ميگخ بچه نميخوان 

تازه برا اي وي اف رفتن ولي به كسي نكفتن به همه گفتن دارن يه مسافرت طولاني ميرن 

ولي دير نيست 

تو هم جلو همه وايسا و بگو پشيمون شديم از بچه دار شدن الان نميخوايم باشوهرت صحبت كن كه اونم بگه منصرف شدم 

يا هر كي گفت بگين ما بچمون زرتي نمياد اجر و قرب داره با ناز تشريف ميارن  همينجور همينجور نمياد 

اينو بگو هم حرفتو زدي هم با شوخي گفتي 

خب بقيه هم گفتن حتما ميخوان ولي نميشن ولي اون رويي نداده به كسي تا ميگن خيلي سريع و جدي ميگخ بچه نمي ...

شوهرم که میگه دیر نمیشه ما عجله ای نداریم.ولی من نمیدونم چرا اینقد بچه دوستم وقتی دوقلو های داداشمو بغل میکنم براشون چیزی میگیرم دلسوزیای بقیه رو میبینم دلم میگیره.کاش اینقد ابراز نمیکردم که بچه دوست دارم