😂خب بسم الله الرحمن الرحیم شروع میکنم ازدواج خواهرش رو بهم زد زن داداش حاملش رو از خونه تو برف بیرو ...
پس به تو آسیبی نزد؟
این فامیل ما آبرو برام نذاشته . به خاطر اینکه تصور میکنه پسرشو دوست داشتم الان ۱۵ ساله همه جا منو با دست به همه نشون میده و پچ پچ میکنه توی گوش طرف و میخندن .
پسرش حدودا ۷ ساله که ازدواج کرده و این خانم هنوز ول کن نیست
پس به تو آسیبی نزد؟این فامیل ما آبرو برام نذاشته . به خاطر اینکه تصور میکنه پسرشو دوست داشتم الان ۱۵ ...
به منم ده برابر اینایی که تعریف کردم صدمه زده ولی دوست ندارم یاد اوری کنم
پلنگ دریده رو تصور کن تا متوجه بشی چطوریه
وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه احمقی بوده حالا قیچی کرد؟؟ مامانت نزد دهنشو جر بده؟
نه بس ک جیغ زدم بیخیال شد
دخترش گفت ب مامانت بگی چشاتو در میارم منم نگفتم اگ میگفتم قطعا میکشتش
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂