2777
2789

حتی پدر مادرم تو جمع مثلا من حرف نزنم یا برم تنها بمونم اصلن نمیگن کجاست یا مثلا امروز فشارم بالابود و تپش قلب داشتم انگار هیشکی باور نمیکرد 🥹قلبم شکسته 

من من من هیچ کس بهم اهمیت نمیده

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من من من هیچ کس بهم اهمیت نمیده

چرا من امروز روزه بودم خوردم حالم بد شد بعد افطار فشارم بالابود تپش  قلب داشتم حتی مامانمم اهمیت نمیداد الان خواهرم بود هی میگفت ببریمت دکتر و اینا 

چرا من امروز روزه بودم خوردم حالم بد شد بعد افطار فشارم بالابود تپش قلب داشتم حتی مامانمم اهمیت نمی ...

یه چی بگم هرچی سلیطه تر باشی بیشتر میخوانت من مظلوم بودم واسه همین هیچ کس هیچ وقت دوستم نداشت

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
یه چی بگم هرچی سلیطه تر باشی بیشتر میخوانت من مظلوم بودم واسه همین هیچ کس هیچ وقت دوستم نداشت

اره راست میگی حتی مادر شوهرمم بود اصلن نگفت چرا مثلا سرت درد میکنه چرا فشارت بالاس و اینا الان خواهر خودم یا خواهر شوهرم بود هی ازشون میپرسیدن چتونه چرا مثلا مریضد اما من دوس دارم خودمو بکشم 

چرا اینجوریه خیلی بدبختم من

منم مثل تو ام  

ولی یکیش خیلی سوزوندم هیچکس وقتی بچه بودم دلش نمیخواست با من هم گروه بشه🥲💔

قلبم شکست بابتش 

هیچکس نمی خواستم

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨