2777
2789

با شوهرم دعوام شد شدییییید

یعنی من هیچی نمیگفتم

اونوفقط یک ساعت یک ریز فحش میداد به خودم و خانوادم

هر کدوم از حرفاش به تنهایی واسه شکستن یک دل بس بود 

گفت امیدوارم بری زیر خاک

گفت ازت متنفرم گفت اگه به خاطر بچه هات نبود میزدم زیرت بری خونه ننت ازین به بعد باید ته مونده غذای منو بچه ها رو بخوری ظرفارو با دست بشوری 

و خیلییییییی حرفای دیگه

حالا دلیل دعوا رو نپرسید

بین حرفاش گفت دیگه روت غیرت ندارم دیگه بی صاحبی برو هر غلطی میخوای بکن

منم ده سال پیش یک استاد داشتم که عضو هیئت علمی بود خیلی چشمش دنبالم بود البته نمیگم خیلی براش بولد بودم و فقط منو میخواست

خلاصه شوهرم که این حرفو زد به اون پیام دادم و یه کم باهاش درد دل کردم فکر نمیکردم جواب بده ولی کلی استقبال کرد و کلی خرکیف شد و گفت ده ساله منتظرتم

هنوزم ازدواج نکرده

خیلی حرفای عاشقانه زد ولی من فقط چون دلم خنک شه از حرفای شوهرم بهش پیام دادم اصلا خوشم نمیاد ازش

ولی اون تند تند چک میکنه ببینه من جواب دادم یا نه میدونه که بچه ام دارم

حالا من موندم 

این شوهره آشغالم که محلم نمیده فقط به زور رابطه برقرار میکنه

ولی اون میدونم عاشقم نیست ولی خیلی محبت کلامی میکنه

تو رو خدا بگید چه غلطی کنم؟

شرایط طلاق هم ندارم به خاطر بچه هام و این که شوهره بی پول بدبختم نداره مهریمو بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت بی پول و بدبخت که این همه ادعام داره 

که اضافه بخور و غیرت ندارم روت و فلان ....

😏😏 

کارت خیلی اشتباهه تلافی بکن حرفاشو ولی نه با خراب کردن شخصیت خودت 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اون مرده هم فقط برای تختخواب میخوادت عزیزم 

این خداقل پدر بچه‌هاته 

کارش رو جور دیگه تلافی کن 

نذار جوری شه که تو ادم بده بشی 

کسی فردا نمیگه شوهرت چی گفت 

ولی میگه تو چیکار کردی با مرد غریبه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

طلاق بگیری بهتره تا جن..ده بشی اونم با بچه 

ببخشید رک گفتم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم