2777
2789
عنوان

خیانت

251 بازدید | 22 پست

مجردم ، اما از ترس خیانت دیدن نمیتونم اصلا به ازدواج فکر کنم ، حتی از پسرا فرار میکنم ! فکر نکنم بتونم ازدواج کنم . ولی همه دوستام میگن پشیمون میشی تهش ! 

چیکار کنم به نظرتون ؟ ترس عجیبی وجودم رو فرا گرفته . 

مخصوصا که تو خانواده خودم این چیز رو میبینم و مامانم رو میبینم که چقدررررر زجر می‌کشه . 

فک کنم من تا ابد نتونم حتی به ازدواج فکر کنم ! 

مخصوصا که میبینم اوضاع پسرا رو 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین شاید الان همه بهم حمله کنن، اما به نظرم خیانت آنقدر هم وحشتناک نیست

فوقش یا می‌بخشی، یا طلاق می‌گیری

مسائلی مثل اعتیاد یا آقایونی که دست بزن دارن، خیلی وحشتناک ترن

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

ببین شاید الان همه بهم حمله کنن، اما به نظرم خیانت آنقدر هم وحشتناک نیستفوقش یا می‌بخشی، یا طلاق می‌ ...

به هیچ عنوان نمیشه بخشید خیانت رو ، آره خب از اینجور مشکلاتی که تو گفتی هم میترسم ! 

به هیچ عنوان نمیشه بخشید خیانت رو ، آره خب از اینجور مشکلاتی که تو گفتی هم میترسم !

خیلیا رو دیدم که بخشیدن و الان زندگی خوبی دارن(بین نزدیک ترین افراد زندگیم دیدم)

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

اگه آدم فقط خودش درگیر میشد می‌تونست شکست رو هم بپذیره ، ولی اگه این وسط یه بچه ای باشه چی ؟! اون بچ ...

زندگی مسیری نداره که مطمئن ۱۰۰ درصدی باشه

یعنی بگی اگه این تصمیمارو بگیرم صد درصد فلان اتفاق نمیفته یا حتما خوشبخت میشم. فقط میتونیم از عقل خودمون استفاده کنیم تا چیزی که تحت کنترلمونه رو درست پیش ببریم و بقیشو بسپریم به سرنوشت 

اینجور موضوع ها شناخت ها میشه خیلی مهم هست از پشت گوشی بفکر حلش نباش اول حضوری پیش سه تا مشاور خانواده برین هرکدومشون یک جلسه مبلغی هم نمیشه اینجور مواقعه ها خانما که آسیب کمتر داشته باشین پیش حضوری سه تا مشاور خانواده راحتر نتیجه میرسی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.