دیگه گفتم خدایا توروخدااا دلم نشکون تو که دل بندهاتو نمیشکونی دستهای بندهاتو خالی رها نمیکنی تورو به بزرگیت قسم دیگه توان ندارم همون رشته ای میخوام و میدونی توش موفق میشم خودت واسم جور کن 😭😭😭😭😭😭 با خدا حرف زدم یه ارامشی اومد تو وجودم و با چشم گریون رفتم تو سایت بغضم ترکیت داد میزدم گفتم قبوللللل شدم 🤣🤣 مامانم زد زیر گریه 🥺بابام پرید گوشیشو روشن کرد که مثلا از این صحنه فیلم بگیره 🤣🤣 انقدر صدا گریم بلند بود بعد گرفتم پاکش کردم خیلی قیافمَم ضایع شده بود 🤣🤣
خلاصه بچه ها دوران کنکور خیلی دوران مسخره و استرس زایی هست من که ۱۰۰ سال پیر شدم🥺😂🙈😢
شاید سوال بشه
تراز کنکورم ۸۵۰۰ بود منطقه یک برا دندون پزشکی درس خوندم ولی بعد از کلی تحقیق فهمیدم بیوتکنولوژی خییلی دوست دارم الویت اولم همین رشته بود و همینم اوردم اصلا دیگه دندون پزشکیو تو انتخاب رشته نزدم
ازادم همینطوری الویت اول هوشبری زدم اونم اوردم ولی عشق رشته بیوتکنولوژی نزاشت برم هوشبری
رشته بیوتکنولوژی. رشته ای که توش علم و اگاهی جریان داره رشته ای هست که دریایی از شاخه های مختلفه همینطور که میدونید قرن بیست و یکم قرن بیوتکنولوژی انتخاب کردن پس خیلی جای پیشرفت داره این رشته ادم تلاشگر و کنجکاو میخواد اگه اهل مطالعه نیستی و به پیشرفت علاقه ای نداری این رشته رو انتخاب نکن چون به هیجا نمیرسونه تورا
اگه عاشق سلول های بنیادی هستید اگه علم دارو سازی دوست دارید اگه عاشق پیشرفتید میتونید تو الویتتون این رشته رو انتخاب کنید 🩵