2777
2789

وقتایی که دلم میگیره تنها دست به قلم شدنه که میتونه حالمو خوب کنه امروزم یادم به دوران کنکورم افتاد گفتم دست به قلم بشم حالم خوب بشه 😂😐

روزای خیلی سختی برام بود دوران کنکورم فشار کنکور یه طرف حرف مردم بیشتر اذیتم میکرد  همش تو اتاقم تو خلوت خودم گریه میکردم که اگه نشه چی ؟! دوسال پشت کنکور بودن چیز کمی نیست اگه اینبار نمیشد دیگه توان نداشتم

گریم گرفت چرا🥲 نمیدونم چرا الانم که دارم تابپ میکنم استرس گرفتم 😄 سرتون در نیارم کنکور که دادم کلی طول کشید نتایج بیاد دقیق روزی که نتایج گفتن اومد من با مامانمو بابام برا ناهار رفته بودیم بیرون  ووای نگم چقدر اون روز استرس کشیدم تپش قلب بدی گرفتم به مامانم گفتم نتایج اومده نگران بود هی میگفت برو ببین  سایت سنجش با ترافیک رو به رو شد بالا نمیومد باگ داشت🫤 منم هی استرسم بیشتر میشد حالا تو این اوج استرسم مامان جونمم  برا شام دعوتمون کرده بود منم میدونستم اگه برم هی میگن نتایج چی شد 😂دلم نمیخواست برم ولی دیگه رفتم به خودم گفتم هرکیم ازم بپرسه میگم سایت خرابه بالا نمیاد . شام هیچی نخوردم از استرس هیچی از گلوم پایین نمیرفت  فقط دلم میخواست برم خونه نتایجو ببینم  که اگه چیزی نیوردم راحت بشینم گریه کنم🤣 🥲 یادمه اون شب یه فاال حافظ گرفتم  خیلی قشنگ بود  حافظ که همش برام عشقو عاشقی میورد ایندفعه دقیق فاال با نیتم یکی بود 🤣🥹🥹🥹🥹🥹 دیگه اخرشب بود مهمونا رفتن ماهم مهمونا اخر بودیم داشتیم میرفتیم مامانم گفت اللان دیگه کسی نیست برو ببین من زدم زیر گریه گفتم میدونم چیزی نمیارم مردود شدم 🥹 مامان جونم زیر لب داشت صلوات میفرستاد  گفت برو ببین مطمعنم اوردی داییمم گفت حالا اونایی که درس خوندن کجا رو گرفتن قبولم نشدی طوری نیست برو ببین 😂هی میرفتم تو سایت وسطش پشیمون میشدم میزدم زیر گریه 🤣

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه گفتم خدایا توروخدااا دلم نشکون تو که دل بندهاتو نمیشکونی دستهای بندهاتو خالی رها نمیکنی تورو به بزرگیت قسم دیگه توان ندارم همون رشته ای میخوام و میدونی توش موفق میشم خودت واسم جور کن 😭😭😭😭😭😭 با خدا حرف زدم یه ارامشی اومد تو وجودم و با چشم گریون رفتم تو سایت بغضم ترکیت داد میزدم گفتم قبوللللل شدم 🤣🤣 مامانم زد زیر گریه 🥺بابام پرید گوشیشو روشن کرد که مثلا از این صحنه فیلم بگیره 🤣🤣 انقدر صدا گریم بلند بود بعد گرفتم پاکش کردم خیلی قیافمَم ضایع شده بود 🤣🤣  

خلاصه بچه ها دوران کنکور خیلی دوران مسخره و استرس زایی هست من که ۱۰۰ سال پیر شدم🥺😂🙈😢

شاید سوال بشه 

تراز کنکورم ۸۵۰۰ بود منطقه یک برا دندون پزشکی درس خوندم ولی بعد از کلی تحقیق فهمیدم بیوتکنولوژی خییلی دوست دارم الویت اولم همین رشته بود و همینم اوردم اصلا دیگه دندون پزشکیو تو انتخاب رشته نزدم 

ازادم همینطوری الویت اول هوشبری زدم اونم اوردم  ولی عشق رشته بیوتکنولوژی نزاشت برم هوشبری

رشته بیوتکنولوژی. رشته ای که توش علم و اگاهی جریان داره رشته ای هست که دریایی از شاخه های مختلفه همینطور که میدونید قرن بیست و یکم قرن بیوتکنولوژی انتخاب کردن پس خیلی جای پیشرفت داره این رشته ادم تلاشگر و کنجکاو میخواد اگه اهل مطالعه نیستی و به پیشرفت علاقه ای نداری این رشته رو انتخاب نکن چون به هیجا نمیرسونه تورا 

اگه عاشق سلول های بنیادی هستید اگه علم دارو سازی دوست دارید اگه عاشق پیشرفتید میتونید تو الویتتون این رشته رو انتخاب کنید 🩵

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

چیزی که باعث شد این رسته رو عاشقش بشم ملاقاتی بود که با مروفسور حسین بعاروند داشتم 

افراد خیلی موفقی داریم که رشتشون همین بوده پروفسور حسین بهاورند که پدر علم سلول های بنیادی ایران هست باهاشون صحبت داشتم کسی هست که واقعا تلاش کرده مطالعه خارج از دانشگاه داشته 

پروفسور بهاروند  عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان هستن 

وجود این انسان های تلاشگر واقعا جای تقدیر و غرور داره 

برای سلامتی همه ی عزیزانی که برای اگاهی تلاش میکنند و برای پیشرفت کشور قدم بر میدارن یه صلوات بفرستید ❤️

بچه های کنکوری یه چیزی از من به شما انتخاب رشته اصلا کار سختی نیست که مشاوراا میلیونی از کنکوریا پول میگیرن من تو این مسیر کنکورم فریب خیلی چیزارو خوردم ولی الان کوه تجربه تو این زمینه هستم انتخاب رشته رو خودتونم میتونید انجام بدید هیچکس نمیتونه براتون معجزه کن رتبه و تراز کنکور مهمه و با توجه به این میتونید قبول بشید . 👌 نه چیز دیگه ای

یه سوال میانگین چند درصد زدین که این تراز رو داد؟

سلام عزیزم 

میانگین  ۵۰  درست یادم نیست