2777
2789

حالا کاری ندارم ولی یه حس بدی داشتم 

حس میکنم خانماشون خیلی به مردای ایرانی توجه نشون میدن نمی‌خوام تهمت بزنم

ولی میگم برام عجیب بود

الان تعطیلات هست تهران خلوته افغان ها هم جایی ندارن هستن واسه خودشون تو شهر میچرخن

اتفاقا منم رفتم بیرون تعدادشون عجیب زیاد بود دلم برای هموطن ها تنگ شد کاش تعطیلات تموم بشه ملت بیان سرخانه زندگی شون

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خانمی بودن واقعا هم قشنگ بودن و همینجوری به همسرم نگاه میکردن من خودم مشکلی با افغانی ها ندارم اتفاقا یه چیزی یه نفر گفت خوشم اومد که حالا که اینقدر افغانی ها اومدن خوب ما هم افغانستان رو پس بگیریم بشه خاک ما😁والا

وای دیدی عوضیا رو انداماشون چقدر خوبه با اینکه زایمانم کردن بعضیاشون. ولی ریزه میزن وسفیدن. یعضیاشونم یه تیپای خفنی میزنن آدم حرصش میگیره

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

خوبه که قشنگ باشن شاید افغان نبودن من تو عمرم افغان قشنگ ندیدم

چیز تلختری که دیدم اکثر فروشنده ها و کارگرا افغان ها بودن به خاطر اینکه نیروی ارزون قبمتتری هستن واقعا چقدر مردم ما گناه دارن برای یه لقمه نون باید با چند نفر بجنگن

وای دیدی عوضیا رو انداماشون چقدر خوبه با اینکه زایمانم کردن بعضیاشون. ولی ریزه میزن وسفیدن. یعضیاشون ...

دقیقا به نسبت ما هم شادترن 

انگار هیچی به هیچ جاشون نی😅

چیز تلختری که دیدم اکثر فروشنده ها و کارگرا افغان ها بودن به خاطر اینکه نیروی ارزون قبمتتری هستن واق ...

دقیقا فرشگاها به درک قم کلا گرفتن دستشون ، تو کارخونه ها مشغول کارن ، میوه فروشی زدن فروشندگی نوجوان هاشون هستن ،فروشندگی زیاد براشون صرف نداره گارگری  ساختمان هم دیگه نمی رن  

دقیقا فرشگاها به درک قم کلا گرفتن دستشون ، تو کارخونه ها مشغول کارن ، میوه فروشی زدن فروشندگی نوجوان ...

ذقیقا نوجوان های افغانی خیلی زیاد شدن 

کاش یه فکری میکردن اینجوری جایی برای خودمون هم نیست