2777
2789

خواهرزاده هاش و داداشش اینا زنگ زدن بهش که بیان عید دیدنی گفته من مغازه ام نیستم بچها هم خوابن (حقیقت گفته بچه هامون سر شب ۶ و نیم هفت میخوابن همیشه) بعد زنگ زد ب من که تو که نمیتونی دروغ بگی یعنی بگی من نیستم و اینا چون باز ممکنه به هوای خودت خواسته باشن بیان گوشیو بزار رو پرواز جواب نده.

دیگه وقتی بچها خوابن من کجام 😂

یه سالم خاله پیر بنده خداش با بچه هاش اومدن پشت در بودن چون مهمون من تو خونه بود مادرم و خواهرم اینا در رو روشون باز نکرد :///  رفتن ...

اون سال بچه هم نداشتیم من خیلی ناراحتم از اون موقع تا الان

ولی الان یکم خوشحال شدم راستش چون با بچه ها شرایط زندگیمون خیلی تغییر کرده

من قید خیلی کارا و جاها رو خیلی وقته زدم.امروزم انقد دخترم اذیتم کرد و خودمم روزه بودم در عین اینکه شیر هم میدم بهش فقط دعا میکردم زودتر بخوابن خودمم بتونم استراحت کنم.خونه هم الان مرتبه چون از صبح راه رفتم اما خب اون تمیزی ای که برای عید باید داشته باشه رو نداره به خاطر بچه ها و ریخت و پاشاشون یعنی در کل بگم آماده پذیرایی مهمون نبودم برای همین 

حالا بابت همین خوشحالیم عذاب وجدان دارم :/

تنها جاییم عید دیدنی رفتیم خونه برادرش بود اونم من کل ماه رمضون افطاری دادم انگاری توفیق اجباری ای بود چون راه برادر شوهرم به خونشون دوره و یکسره بودن در مغازه من افطاری بیشتر میپختم همسرم برای برادرش ببره قبل عیدم دوبار پشت سر هم دعوتشون کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت چرا آدم گریزه؟!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

0000000000 حتما فشار اقتصادیه

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

شوهرت چرا آدم گریزه؟!!

قبلا اینطور نبود ...

فقط دوست داره بره در مغازه رو باز کنه 

نمیدونم بگم شرایط اقتصادی و اومدن بچها اینطورش کرده

اونم نه اینکه پول نباشه الحمدلله هست 

انگار بی حوصله اش کرده

خوبه که شوهرت میپیچونهولی زیادی ضدمهمونه

آره دیگه خیلی

داداششم بهش میگه چرا اینطوری میکنی

اولا از چشم من میدیدن 

به شوهرم گفتم تو داری آبروی منو میبری هرکسی بهم حرف بزنه میگم تو نمیخوای اونم گفت بگو :/

0000000000 حتما فشار اقتصادیه

بله اینم دخیله نه اینکه مثلا توانایی پذیرایی نداشته باشیم ذهنش درگیره همش دوست داره کار کنه

مثلا یک ماه دیگه باید مغازه اشو جابه جا کنه دو سه ماه دیگه خونه همش تو فکره

بله اینم دخیله نه اینکه مثلا توانایی پذیرایی نداشته باشیم ذهنش درگیره همش دوست داره کار کنهمثلا یک م ...

خدا کمک همه بکنه 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

خالش اومده بود عید دیدنی ؟ یعنی قبلش شما رفتید خونشون برای عید دیدنی ؟

نه ما نمیریم 

انقدم خاله هاش خوب و مهربونن و دوستش دارن 

الان از تولد پسرم که ۵ سالشه الان ندیدمشون چون هر بار اصرار کردم بیا بریم ی بهونه آورده 

امسال که جاریم و من داریم دوتایی بهش اصرار میکنیم بریم باز میگه ماه رمضون تموم شه بعد میریم