2777
2789

الان ۱۰ ساله همینه،

حتی یه بار اونقدر کش داد که کاملا به مرحله طلاق رسیدیم،

حرفمون افتاد سره زبونا،

آبرومون رفت،

ولی سره سوزنی تو رفتاراش تجدید نظر نکرده،

من‌برگشتم به زندگیم،شاید یکی از بیرون فکر کنه که خب حتما شوهرش هم سرش به سنگ خورده که الان دارن باهم زندگی میکنن،

ولی من هیچ آینده ای برای این زندگی مشترک نمیبینم،

نمیتونمم ازش جدا بشم به خاطره پسرم

نمیدونم چرا خدا حق خانواده بی معرفت و نمک نشناس و دروغگو و بد دل بد ذاتش رو چرا نداد،

من اگه حتی یه فکر و نیت بد در مورد کسی به ذهنمم خطور کنه در جا جوری چوبش رو میخورم که خودمم میفهمم از کجا خوردم،

مادرش و خواهراش تیشه زدن به ریشه زندگیم با حسادت های واقعا بی جاشون،با فتنه گری هاشون،

یعنی من اینقدر گناهکارم که خدا صدای من و وقتی که از فتنه های اینا باهش دردوول کردم رو نشنید،

انگاری خدا همه چیزو گذاشته به عهده خودم

💔💔💔💔خیلی دلم شکسته واقعا بریدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین فقط یاد بگیر هدفتو ببینی .احساستو کنترل کنی احساس نفرتتو کنترل کن .تا میتونی خرج بتراش با زبون ...

زیز بار وام‌نمیره،

تا جتیی که بتونم خرج میتراشم،

ولی چه آینده ای،

اگه اینطوری نبود به خدا بهتربن خونه زندگی رو الان میداشتیم،

نه اینه مثلا در ظاهر این درآمدش از همه بیشتره ولی وضع زندگیمون بدتر از همشون

چرا چون شوهرم باید دل خانوادهاش رو هم با خرج کردن های زیاد به دست بیاره

ببین فقط یاد بگیر هدفتو ببینی .احساستو کنترل کنی احساس نفرتتو کنترل کن .تا میتونی خرج بتراش با زبون ...

امروز غروب خراب کاری کردم دیگه،

اابته چیزه بدی هم نمیگفتم،

این چون متوجه شد حرف من سره خرج کردن های بیخود و زبادش برای خانواده اشه،آتیشی شد

سلام عزیزم

منم یه روزی مثل شما پناه آوردم به دنیای مجازی...

نی نی سایت رو نمی‌شناختم و همینجور شانسی تو سرچ ها پیدا کردم...

بعد مدتها خدا آرتمیس رو گذاشت سرراهم...باور کن حرفاش مثل معجزه و درمان بود برام...

برو حرفاشو بخون ...نت بردار...مرور کن ...آروم آروم تغییر کن...نذار کسی بفهمه داری عوض میشی...پوست بنداز و قوی شو...من یه زن آروم سازگار بودم و هر چی سرم میومد تحمل میکردم...

از خواهر شوهر و مادر شوهر فقنه نگم دیگه که خودت کشیدی...

الان حق طلاق و حضانت بلاعزل دارم و خونه به ناممه...

البته ماجراهاش زیاده...

ولی تا خودتو دوست نداشته باشی...کسی بهت احترام نمیزاره...

سکوت کن و تو سکوت خودت رشد کن...

شاید این به نشونه باشه که من دستت رو تو تاپیک اقتصادی گذرا دیدم...

خدا دوستت داره و مطمعن باش امثال من بهونه هستیم تا حال دلت خوب بشه...من خودم با جرات میگم حرفای آرتمیس تو میانسالی انقلابی در من به وجود آورد که واقعا کم کم یه آدم دیگه شدم...

تاپیک های آرتمیس:

من خودم را دوست دارم

صمیمیت ممنوع

بت خانواده همسر را بکنید

عقل و بی عقلی

هر کدومشون یه دانشگاهه...

هیچ مشاوری این حرفا رو بهم نگفت...ولی آرتمیس تو پستهای یه عالمه نکته ناب داره...فقط پستهای خودش رو بخون و نت بردار...

مطمعنم عوض میشی...

سلام عزیزممنم یه روزی مثل شما پناه آوردم به دنیای مجازی...نی نی سایت رو نمی‌شناختم و همینجور شانسی ت ...

مممنونم عزیزم،خیلی خوشحال شدم از خوندن پستی که برام گذاشتی،

خیلی گذرا تاپیک های بانو آرتمیس رو خوندم خیییلی گذرا البته،

چشم،حتما و حتما شما اتفاقی،این پست رو برای من نزاشتی و حتما خواست خداست،حتما میرم و تاپیک هاش رو با دقت میخونم و حتما اعمال میکنم

لطفا دعا کن در کناره تغییر خودم ان شاالله،شوهرمم عاقل و سر به راه بشه،اون شخصیتش شکل گرفته مگر اینکه معجزه بشه،که قطعا بزرگترین معجزه تغییر خودم و دوست داشتن خودم هست

توی این شبهای های عزیز لطفا دعا کن منم عاقبت بخیر بشم

الهی که خودت هم عاقبت و بخیر و سلامت و سعادتمند باشی همیشه❤️

مممنونم عزیزم،خیلی خوشحال شدم از خوندن پستی که برام گذاشتی،خیلی گذرا تاپیک های بانو آرتمیس رو خوندم ...

عزیزم مطمعن باش ضرر نمیکنی

من خیلی دیر این حرفا رو خوندم ولی واقعا نتیجه داشت برام...

ما خودمون با سادگی مون اجازه می‌دهیم بقیه آزمون سو استفاده کنن...

بزرگامون هم گفتن مومن باید کییس باشه یعنی دانا  زیرک...

شاید خدا از طریق حرفای آرتمیس راه درست رو نشونت بده ...و بشه چراغ راهت...

به حق این روزهای عزیز مسیر زندگیت سبز سبز...

مممنونم عزیزم،خیلی خوشحال شدم از خوندن پستی که برام گذاشتی،خیلی گذرا تاپیک های بانو آرتمیس رو خوندم ...

تاپیک من رو نگاه کن

مطالبش رو جمع اوری کردم

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.