2777
2789
عنوان

بارمضان خداحافظی نکن

80 بازدید | 8 پست

🦋با رمضان خداحافظی نکن🦋

✅ روزه نه به پایان رسیده و نه به پایان خواهد رسید.

✅ قرآن نه جایی رفته بوده و نه جایی خواهد رفت.

✅ قیام شب مثل گذشته برقرار است.

✅ صدقه همیشه بوده و خواهد بود.

✅ محبت و مهر تا جهان بوده و هست.

✅ قلب مهربان همیشه دوست داشتنی بوده و هست.

✅ گفتار نیک همیشه وقت لذت بخش بوده و است.

✅ خداوند هیچ زمان اجابت دعا را متوقف نکرده بوده و نخواهد کرد.

✅ پروردگار متعال هیچ زمان اعلان نکرده که دیگر به کسی پاداش نیک نمی دهم.

✅ با رمضان و خصال نیکویش خداحافظی نکن بلکه با او همدم و همراه باش

✅ رمضان یک ماه نیست بلکه یک تفکر و اندیشه است.

✅ رمضان یک سبک رفتاری مبتنی ایمان و بندگی برای تمام مراحل زندگی انسان است.

رمضان تولدی دوباره برای زیستن در تمام سال است.

✅ میدان را برای رمضان وسیع‌تر بگیر تا مجال بیشتری پیدا کند و باقی سال را بتوانی با آن زیست کنی.

✅ اگر چه رمضان چند روز مشخص و اندکی می باشد و اینک  رو به اتمام اما زمان داد و دهش هنوز هست.

✅ انصافا کلاه خودت را قاضی کن و سرت را در گریبانت، فرو ببر و ببین به خودت چه امتیازی می دهی

✅ اگر دیدی که گامی به جلو برداشته ای، خدا را شکر کن و در غیر این صورت عزم خودت را جزم کن تا بیش از این فرصت را از دست ندهی.

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من خیلی دوست دارم روزه بگیرم نگرفتم ماه رمضونو

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

از ته قلبم، دلم برای ماه رمضان تنگ شد. 

🥺🥺

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی دوست دارم روزه بگیرم نگرفتم ماه رمضونو

اخی چرا

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

از ته قلبم، دلم برای ماه رمضان تنگ شد. 🥺🥺

دقیقااا منممم😭

بله فرصت بندگی هیچوقت تموم نمیشه 

ولی تو این ماه، همه چی دوبله سوبله حساب میشد ،حتی خوابش هم عبادت بود🥺

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بله فرصت بندگی هیچوقت تموم نمیشه ولی تو این ماه، همه چی دوبله سوبله حساب میشد ،حتی خوابش هم عبادت بو ...

🥺🥺حیف کاش همیشه بود مثلا ماهی جندبارر

ماه رویت شد؟

نمیدونم. عربستان ک امروز عیدبود فردام عیده ماعه