2777
2789

نه اگه ام بدم گیسای طرفو از پشت گوشی میگیرم 

ی ساعت پیشم خواب بودم رفیقم ۵ بار زنگ زد جواب ندادم🥲😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اگه ام بدم گیسای طرفو از پشت گوشی میگیرم ی ساعت پیشم خواب بودم رفیقم ۵ بار زنگ زد جواب ندادم🥲😂

باهاش تماس گرفتم رد کرد پیام داده پیام بده نوشتم خواب بودم نوشته عههه منم میخوام بخوابم حالا طرف دخترم نی ،بار چندمشه :))

هیچی ...دنیای پوچ

نه واباید درک کنه آدم بیکار که نیست همش

درکشون پایینه واقعا میگه باید برمیداشتی میگفتی خوابم ،من بیهوش شده بودن از خواب ،سه بارم زنگ زده ،خداشاهده همش خواب دیذم تو اتاقمه ،مامانم نکنه ببینتش 🤣

هیچی ...دنیای پوچ

باهاش تماس گرفتم رد کرد پیام داده پیام بده نوشتم خواب بودم نوشته عههه منم میخوام بخوابم حالا طرف دخت ...

نمیدونم من بودم میگفتم ب جهنم🥲😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

منظورش اینه گوشیو به زور بردار بگو خوابم که من تماس نگیرم ،سه بار تماس گرفته

چی بگم والا اصلا اومدیمو گوشی سایلنت بود متوجهم نشدی🤦🏼‍♀️ادم باید درکش بالا باشه

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

درکشون پایینه واقعا میگه باید برمیداشتی میگفتی خوابم ،من بیهوش شده بودن از خواب ،سه بارم زنگ زده ،خد ...

🤣🤣🤣وااای

واقعا پایینه درکش بابا یعنی چییی 

من یه بار خواب بودم انقدررر این گوشی لعنتی من زنگ خورد آخرش عصبانی شدم برداشتم گفتم چته خرمگس به زنگ بستی هی ترتر

نگو عموم بود😭

قبلیا یه شماره دیگه بود اصلا

منم تو خواب عقلم نمی‌رسید سایلنت کنم

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

🤣🤣🤣وااایواقعا پایینه درکش بابا یعنی چییی من یه بار خواب بودم انقدررر این گوشی لعنتی من زنگ خورد آ ...

🤣🤣🤣🤣🤣خرمگس رو‌خوب اومدی ،خدایی اگه آدم هم خسته باشه سردرد میگیره ،چنان سردردی دارم که نگو ،آخه چرا باید اینجوری کنن ،خودش واقعا خوابه هم جواب میده ولی من نمیتونم ،اگه بهش مسگفتم چته خرمگش خودشو آتیش میزد 🤣🤣

هیچی ...دنیای پوچ