2777
2789
عنوان

برس چوبی برای موی وز خوبه ❓

98 بازدید | 17 پست

من موهام یکم فره ولی مشکل اصلی من وز بودنشه خیلی سخت هم شانه میشه 

خواهرم میگفت شانه چوبی خوبه و برای خودش خرید ولی من نخریدم 

امروز مامانم یکی هم برای من گرفته 

تو گوگل هم سرچ کردم نوشته بود خوبه 

کسایی که استفاده میکنید راضی هستین؟ واقعا تاثیر داره؟ 

بدون روغن و ماسک و شامپو نه تاثیر خاصی نداره

ولی در کل خوبه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اوف بنظرم اصلا

گیر میکنه یا شونه میشکنه یا مو کنده میشه

بهترین شونه برا مو فر مدل خرچنگیه اگه درست گفته باشم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم برس اکستنشن دارم راضیم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

خیلی عالیه اصلا سرم و اذیت نمیکنه موهامو نمیکشه موهای منم مث شماست اولین برسی که باهاش ارتباط گرفتم البته اونی که من خریدم خیلی جنسش خوبه نوک دندونه های برسم گرده 

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

شانه خرچنگی؟

ببخشید مدل اختاپوسی

هرکار کردم نتونستم عکسشو بفرستم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من استفاده میکنم عالیهه

دیگه سمت برس فلزی نمیرم اصلا

موها کمتر موخوره میگیرن و درضمن دیگه مو الکتریسیته نداره ک توی هوا معلق باشه

...𝗔𝗻𝗱 𝗚𝗼𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀 𝗺𝗶𝗿𝗮𝗰𝗹𝗲𝘀

من یه دونه برس بامبو گرفتم مارک نارس

ولی بین موهام گیر میکنه.

باز با همون برس که دندونه هاش استیله موهامو شونه میزنم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
خیلی عالیه اصلا سرم و اذیت نمیکنه موهامو نمیکشه موهای منم مث شماست اولین برسی که باهاش ارتباط گرفتم ...

مال منم نوکش گرده 

فقط فکر کنم تو حموم و اینا نباید ببرمش درسته؟ 

من استفاده میکنم عالیههدیگه سمت برس فلزی نمیرم اصلاموها کمتر موخوره میگیرن و درضمن دیگه مو الکتریسیت ...

چه جالب 

من قبلا پلاستیکی استفاده میکردم 

دیگه مامانم اینو برام خرید 

اها گوگل میکنم اسمش رو

دیدی؟

هم راحت شونه میشه هم فرم میگیره

برس چوبی در کنار ماسک پروتئینه سبک بعد از حمام بزن.  

موها جووون میگیره 🥰 هم گره و وز میره هم سالم رشد میکنه. 

چربم نمیشه...  حتی اگرم ارگان اصل داری چند قطره میزنی کف دستت ساقه مو ها رو بهش اغشته میکنی🥰