2777
2789

من بی انرژی ام وکسل 

مردا هم از زن کسل وهمیشه بیزار فراری اند

چ کارایی باید انجام بدم وهم اینکه برای پرانرژی وشاد بودن چیکار کنم

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونه بازی در میارم میخندیم یا هم خیلی جدی میگیرم خودمو بازم میخندیم .....بچگونه حرف میزنم میخندیم ....میرقصم اداشو در میارم ....میخندونمش کلن 

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

اول از نظر ظاهری به خودت برس و همیشه تمیز باشغذای خوشمزه از مهمترین اصولهنق نزنبرای روزهای تعطیلی با ...

توعقدم عزیزم

وتا جایی که میشه هم نق میزنم😬

چشوم سعیمو میکنم ولی واقعا ازدرون خوشحال نیستم ونمیتونمم نقش بازی کنم اینو نمیدونم چیکار کنم

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

خودم را شاد نگه میدارم برای خودم نه برای اون 

تمیزم 

شیکم 

برنامه دارم برای خودم 

غر نمی زنم برای روحیه خودم 

توانایی هام را بالا میبرم 

کتاب میخوانم 

خط قرمزهاش را میدونم به خانوادش خیلی حساسه هیچ وقت در موردشون حرفی نمیزنم نه بخاطر اونها باطر خودم چون میدانم حرفی بزنم به رگبارم میبنده حتی اگر حق با من باشه 

والا دائم درحال پینگ و پنگ و تنیسیم /=تو خونه هم توی تلویزیون زیاد سینمایی پخش میکنیمیه پرده هم میخو ...

چ عالی😍🫢

منم باردارم و درد شدید دارم از اینکه ب شوهرم میگم درد دارم خیلی ناراحتم خیلی و دقیقا دغدغه شمارو دار ...

دردت که آروم شد ازش تشکر کن و یه زمانی برای جبرانش بزار و خوش بگذرونید چون شرایطت فعلا خاصه وباید درک کنه

خودم را شاد نگه میدارم برای خودم نه برای اون تمیزم شیکم برنامه دارم برای خودم غر نمی زنم برای روحیه ...

موفق باشی عزیزم

منم خودم با خودم شاد نیستم ونمیتونمم نقش بازی کنم

نمیدونم چجوری شاد باشم

زیاد میخندم،فضای خونه رو سعی میکنم شاد نگه دارم.یوقتایی مثل یه بچه‌ ۵ساله میشم برا شوهرم!

بسیار نترس و شجاعم و شوهرم همیشه میگه خداروشکر که ترسو نیستی و مستقلی.

وقتی بحثی پیش بیاد بینمون بیش از اندازه کش نمیدم.ینی عذرخواهی و پشیمونی همسرمو میپذیرم و اگرم خودم مقصر باشم پیشقدم میشم و از دلش درمیارم.

غرغرو نیستم،توو شرایط سخت گریه زاری نمیکنم میشینم کنار شوهرم باهم برا مشکلمون راه حل پیدا کنیم.

توو خونه خیلی خوب د متنوع لباس میپوشم و موهامو مدلای مختلف درست میکنم

و البته دسپختمم خوبه این خیلی اثر داره رو شوهر شکموم😁