2777
2789
عنوان

با چند نفر بهم خیانت کرد💔💔

176 بازدید | 14 پست

چندماه پیش اینستاش ب طور اتفاقی گفتم بده اونم مقاومت میکرد نمیداد، منم گفتم یا میدی یا میرم از زندگیت، گوشیش داد و دیدم که ۲، ۳ تا دختر پیام داده و بقیه هم لاس زده بود😔او ۲، ۳ اولی رلش بودن، یکیشون نذاشت پیاماشو باز کنم. اون موقع گردن رفیقاش انداخت، پیش من زنگ زد و اون رفیق نامردش گف اره دوس دخترمنه... من یه ۱۰ روز قهر بود بعد اومد به التماس که برگرد منم ساده بخشیدمش و گفتم فرصت اخر ک میدم😭۲ماه گذشت و قرار بود چند روز بعد بیان خواستگاری... من ب خاطر اینستاش ترس داشتم مطمئمن نبودم ازش.. یه بهونه اوردم و عقب انداختم...با یه خط دیگ امتحانش کردم و تا وسطاش پا داد بعدش یه سوتی دادم شک‌کرد و سریع زد جاده خاکی

گفت نامزد دارم .

منم از اون موقع دیگ دلم باهاش صاف نشد

مشاوره رفتیم بازم‌درست نشدم.

خانواده ها در جریان بودن به یه بهونه ایی تموم کردم.

و‌ قبل عید قطعی کات کردم

چون همش شکاک‌شده بودم ارامش نداشتم.

تا الان ک ۵ ماه میگذره  از دیدن چتای اینستا همچنان خیانتای اینستاشو گردن نگرفته بود.

تا اینکه دیروز زنگ زد ب التماس افتادن ک برگرد و اینجوری نکن.... منم گفتم باید اعتراف کنی تا شاااید برگردم.اونم اعتراف کرد که اره اونا دوش دخترای خودم بودن نه رفیقام💔💔اما تو ببخش و برگرد

ما عقد کنیم تو زنم بشی همش پیشم باشی اینطوری نمیشه و...

بچه ها حالم خیلی بده😭 قلبم تپش پیدا کرده ۲ روزه بعد حرفش😭😭💔

از 

خططتو عوض کن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ازدواج نکردی جدا شوادمی که خیانت میکنه هیچوقت درست نمیشهمنم یبار خیانت رو بخشیدم بازم سرم اومد ای ...

ب شما بعد ازدواج خیانت کرد؟

بلاکش کردم از همه جا

اما حال روحیم خوب نیس بی قرارم💔

از 

محل نده و سعی کن رو خودت کار کنی

با کار کردن یا...خیلی سر خودت رو شلوغ کن و خطت رو عوض کن

فضای مجازیتو پاک کن تا دسترسی نداشته باشه

و دوباره این ادم اشتباه رو ب زندگیت راه نده عزیزدلم

ایشالا حال دلت بهتر شه

بلاکش کردم از همه جااما حال روحیم خوب نیس بی قرارم💔

طبیعیه ،یه مدت باید سوگ داشته باشی حسابی گریه کن 

بعد ب آدم دیگ ایی فرصت بده 

ب اون دخترا هم بگو

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

محل نده و سعی کن رو خودت کار کنیبا کار کردن یا...خیلی سر خودت رو شلوغ کن و خطت رو عوض کنفضای مجازیتو ...

این خط اصلیمه نمیتونم خطم عوض کنم

اما بلاکش کردم از همه جا.

امیدوارم مثل قبل شم

این مدت روزام بی هدف و پوچ گذشتن

مخصوصا از دیروز ک اومد گفت دوس دخترای خودم بودن ولی ببخش🥲😭

بازم نابود شدم.

اخه چطور میتونه قسم دروغ بخوره؟

بعد اینستاش قسم عزیزاش و قران میخورد ک دوس دختراش نیستن

از 
پس شمام مثل من هنوز عقد نکرده بودیناز این جهت خوشحالم ک زودتر فهمیدماما من خیلی دوسش داشتم😔

منم خیلی دوسش داشتم و دارم

ولی دلیل نمیشه روان خودمو نابود کنم

یکسال دیگه اروم میشم فراموش میکنم

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️