2777
2789

پوشه ای که فایل های ایتا توش ذخیره میشه حذف شده 

الان چجوری ویس هارو ذخیره کنم 😭😭😭

کمکککک

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک پیام از پیوی یکی هدایت کن طوری که بخوای برای کسی بفرستیاون بالا میاد ذخیره ها

میخوام ویس توی موزیک هام دانلود بشه نه توی اون بخشه پیام های ذخیره شده

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

وویس هارو فوروارد کن برای کسی دوباره دانلود کن

واسه ویس های معمولی که سه نقطه ذخیره سازی رو ندارن 

باید از قسمت مدیریت فایلها توی گوشی ذخییره بشه توی موزیکها ولی اون پوشه ایتا که هرچی دانلود میکنی میره توش حذف شده 

واسه همین الان نمیدونم چجوری ویس هارو توی موزیک هام ذخیره کنم 

به پشتیبانی ایتا هم گفتم درست جواب نداد 

وویس ها داخل ایتا هنوز هست؟ فوروارد نمیشن؟

فوروارد میشه

ولی من میخوام توی پوشه موزیکها ذخیره کنم ولی نمیشه