2777
2789
عنوان

مادر شوهر دخالت گر و جنجال امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 23 پست
تاپیک قبلیتم خوندم خیلی عصابم خورد شد خیلی بهشون رو دادی تو مثلا تازه عروسی حتی عروسی هم نکردی چرا ب ...

میدونی حالا چی میگه من امسال از لجم خرید عید نکردم 

حداقل ماهی ۲بارو‌راحت میره شهر من شایذ با شوهرم نهایت سالی ۳ باز برم رفته خریداشو کرده اومده بعد چی میگه برید خرید عید کنید مردم به ما میخندن میگن عروسشون لباس عید نپوشیده  منم میام باهاتون مانتومو بخرم نخریدم فکر کن ۱هفته ویشش با پدرشوهرم تز خریذ برگشتن این بار با ما میخواذ بیرون بیاذ ببینه کن چی میخرم چقدر خرج میکنم منم نرفتم گفتم بعد عید میرم که اگه بعذ عیدم دوباره نگه میام میام البته ما قایمکی از ترسش هرجا میریم

بدون دعوت خونشون نرو وقتیم میری خودتو با کار هلاک نکن در حد جمع کردن سفره کمک کن به هیچ وجه اگه کسی ...

ممنونم عزیزدلم از وقتی که گذاشتی و راهنمایی که کردی برام دعا کن بتونم از پس این چالشا بربیام🤲🩷🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی حالا چی میگه من امسال از لجم خرید عید نکردم حداقل ماهی ۲بارو‌راحت میره شهر من شایذ با شوهرم ن ...

اشتباه کردی نخریدی برو بخر گرونشم بخر

برو بخر قبلشم بهش نگو داری میری خرید که باهات بیاد برو کاراتو بکن بعد که پوشیدی میفهمه دیگه اگرم حرفی زد قیمتشو اصلا نگو بهش اگرم گفت چرا منو نبردین با خنده بگو وا مامان با بابا رفتین دیگه فکرنمیکردم انقدر زود به زود خرید کنین

ممنونم عزیزدلم از وقتی که گذاشتی و راهنمایی که کردی برام دعا کن بتونم از پس این چالشا بربیام🤲🩷🌸🌸

خواهش میکنم 

توروخدا خودت به خودت و خانوادت ارزش و بها بده تا اوناهم یاد بگیرن توسری خور نباش فردا یه جاری دیگه برات میاد اون میشه سلیطه و عروس خوبه تو باید دور از جونت مثل کارگر کار کنی ازش پذیرایی کنی

خواهش میکنم توروخدا خودت به خودت و خانوادت ارزش و بها بده تا اوناهم یاد بگیرن توسری خور نباش فردا یه ...

یه جاری بزگتر دارم تو رو عین چی بهش احترام میزارن دست به سیاه سفید نمیزنه بیاببین پشت سر چه ابرویی ازش میبرن

یه جاری بزگتر دارم تو رو عین چی بهش احترام میزارن دست به سیاه سفید نمیزنه بیاببین پشت سر چه ابرویی ا ...

ببین مطمئن باش پشت سر توهم میگن اصلا مهم نیست که پشت سر چی میگن مهم اینه هم احترامشو دارن هم اون داره زندگیشو میکنه