2777
2789

اما ی حالت های دارم رحمم یکم درد می‌کنه

و اینکه بو ها رو جدیدا بیشتر حس میکنم

میلمم زیاد به غذا نمیره

جریان چیه بنطرتون 

حتما یه دکتر برو عزیزم. 

زعفرون دم کرده غلیظ با رازیانه ( البته جدا 😅) بخور به من کمک میکنه 

تهوع، استفراغ، سرگیجه، تکرر ادرار و درد نوک سینه نداری؟ شاید بیبی چک خراب بوده یه بار دیگه امتحان کن عزیزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما یه دکتر برو عزیزم. زعفرون دم کرده غلیظ با رازیانه ( البته جدا 😅) بخور به من کمک میکنه تهوع، اس ...

اگه قصد بارداری داشته باشه که اینارو بخوره بچه سقط میشه

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن بتونم فراموشش کنم،دعا کن به آرامش برسم حالم اصلا خوب نیست🙃

یا توهم بارداری زدی 

یا فعلا زوده یه بیبی چک دیگه بزن یا آزمایش خون بده

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن بتونم فراموشش کنم،دعا کن به آرامش برسم حالم اصلا خوب نیست🙃

چندتا بیبی چک امتحان کن منم باید ۲۶ اسفند میشدم هنوز نشدم تا الان فکر کنم حدود ۱۰ تا بیبی چک زدم هر ...

شت چقدر بد

باشع مگه دوباره بزنم

تو خودکاری میزنی یا معمولی

اگه قصد بارداری داشته باشه که اینارو بخوره بچه سقط میشه

عزیزم منظورم این بود دوباره بیبی چک بزنه اگه منفی بود بخوره. بعد هم ببخشید من خودم تجربه بارداری ندارم ولی اگه پری عقب بیوفته بهم کمک میکنه زعفرون و رازیانه

من ۳ ماهه تاخیر داشتم بخاطر قرص اورژانسی که خوردم هورمون هام بهم ریخته دکتر رفتم آزمایش دادم منفی بود

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️