2777
2789
عنوان

ترو خدا کمکم کنید

166 بازدید | 31 پست

چند ماه عروسی کردم دیشب یکی از دوستان شوهرم اومد خونه مون کلی بهمون بی احترامی کردن وقتی رفتن با شوهرم صحبت کردم که باهاش رفت و اومد نکنیم گفت من رفاقتم بهم نمیزنم بعد ب خالت ناراحت خوابید امروز سرکار برداشت بهم گفت تو مریضی خدا شفات بده و فلان ظهری ک از سرکار اومد گفتم بیاد نهار بخور گفت سیرم رفت طبقه پایین خونه مادرش 

بعد چند دقیفه پشت سرش رفتم دیدم داره غذا نیخوره ب مادرش گفتم تو نباید از پسرت بپرسی چرا خونه غذا نخوردی زنت غذا درست کرده گفت ن من نپرسیدم گفتم این کارت یعنی دخالت تو زندگی ما شوهرم بلند شد در حد زد تو سرم بعد با پاش پرتم کرد بیرون الان اومدم طبقه بالا 

خونوادم تو ی شهر دیگه هستن زوری ک بگم پشتم هم نیستن ترو خدا فک کنین خواهرتونم ی راه حل بزارید برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت رفته پایین غذا خورده پاشدی دنبالش راه افتادی که چی؟بحثتونو ببری مادرشوهرتم بفهمه؟اتفاقا اصلا زن دخالتگری نیست که نپرسیده چیشده چرا اومدی فقط غذا بهش داده مادرشه نمیتونه پرتش کنه بیرون که 

خیلی خیلی کارت اشتباه بوده

شوهرت رفته پایین غذا خورده پاشدی دنبالش راه افتادی که چی؟بحثتونو ببری مادرشوهرتم بفهمه؟اتفاقا اصلا ز ...

ولی از این نظر کار مادرشوهرم اشتباه بوده وگرنه بهش میگفته ک برو خونه خودت نهار بخور زنت درست کرده  

😐😐😐😐😐😐😐😐😐وقتی میبینی ارزشی برات قائل نیست و بهت احترام نمیزاره طلاق بگیر خب چ کاریه ک ب خود ...

هیچکس پشتم نیست تو عقد تا دعوام میشد خونوادم میگفتن کوتاه بیاد بساز 

۱۹ سالمه 

روز و شب ب خونوادم نفرین میکنم ک بچگی عروسم کردن

ولی از این نظر کار مادرشوهرم اشتباه بوده وگرنه بهش میگفته ک برو خونه خودت نهار بخور زنت درست کرده

چه توقعی داری واقعا؟به بچش غذا نده بگه برو خونه خودت بخور؟درسته شوهر توشده ولی هنوزم بچه اونه 

مادرشوهرت هیچ کار اشتباهی نکرده و اصلا حتی دخالتم نکرده ولی تو با اینکارت بهش یاددادی که دخالت کنه 

مشکل اصلی تون چیه؟ بچه نیار فعلا اصلا

میگه تو گفتی من با دوستم قطع رابطه کنم تو عقلت نمیکشه ک یکی بهت بی احترامی میکنه تو باید سکوت کنی و حرف نزنی 

اره اقدامم الان رفتم اورژانسی خوردم

میگه تو گفتی من با دوستم قطع رابطه کنم تو عقلت نمیکشه ک یکی بهت بی احترامی میکنه تو باید سکوت کنی و ...

این همه مشکل داری ، تازه میگی تو اقدامم؟ میخوای یه بچه رو بدبخت کنی . اصلا برات ارزش قائل نیست . چه فکری میکنید تندی بچه میارید 

ببین ب هیچکس اهمیت نده 

وقتی میبینی داری اذیت میشی برا چی باید. اون خونه و اون شوهرتو تحمل کنی ؟ برا چی باید ارامشتو برا ی سری آدم های بی ارزش از دست بدی ؟ کسی  ازت حمایت نمیکنه  ؟ کسی حمایتگرت نیس ؟ اصلا عیب ندارع برو جلو آینه و ب خودت اینو بگو من کیی ام؟ 

با دستت بزن رو شونت بگو خودم حامی خودم میشم خودم خودمو دوس داشته باشم کافیه 

خودت حامی و حمایتگر خودت باش 

چ عیبی داره.؟ 

از اونا فاصله بگیر ،مهریه آت هم تا قرون آخر بگیر ازشون  

پول پرست نیستم ولی باید بفهمن وقتی زمان و وقت و ارامشتو ازت میگیرن چ تاوانی داره 

وقتی هم طلاق گرفتی برگشتی خونه برو دانشگاه ب اهداف و چیزایی ک ت زندگی دوس‌داری برسی فک کن و براشون تلاش کن 

البته قبلش برو مسافرت و یکم خوش بگذرون ک حال دلت خوب شه

این همه مشکل داری ، تازه میگی تو اقدامم؟ میخوای یه بچه رو بدبخت کنی . اصلا برات ارزش قائل نیست . چه ...

تا امروز خوب بودیم فقط دخالت مادرشوهرم منو اذیت میکرد تا امروز ک جلو مادرشوهرم شروع کرد ب کتک زدن