2777
2789
عنوان

خانما میخام ماهی درس کنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما جنوبیا‌،آرد و زردچوبه و نمک و فلفل قرمز قاطی میکنم و ماهی برش میزنیم و ماهی میزاریم تو مواد.کامل بعد میزاریم سرخ بشه

کاربری دست دوتا رفیقه که وقتی تعلیق میشه میاد رو اکانت من(مجرد و مجرد🌱)

وای ماهی های مامانم فوق العاده سمنی که ماهی دوست ندارم همیشه کمه واسمحیف الان نیست واست میپرسیدم

خدا حفظش کنه گلم🩵🩷

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

من‌همسرم اصلا ماهی دوس‌نداشت اما این مدلی‌گزاشتم‌ کلی خوشش اومد

ماهی و برش بزن پیاز‌و‌سیر رنده‌کن بمال‌رو‌ماهی‌بزار یکم به‌خوردش‌بره

بعد‌تو‌یه‌کاسه‌ یکم‌ارد نمک‌پودر سیر فلفل سیاه بریز قاطی‌کن‌

بمال روی طرفی که ماهی پوست‌نداره

بعد تو‌ماینابه اول سمتی‌که‌ماهی‌پوست‌داره و آرد نزدی‌و‌بزار سرخ بشه بعد برگردون میبینی که‌پوستش‌جدا میشه

پوستشو‌جدا‌کن‌ مواد آردی و با دستت بمال رو‌اون قسمتم و سرخ‌کردنتو ادامه بده

ما جنوبیا‌،آرد و زردچوبه و نمک و فلفل قرمز قاطی میکنم و ماهی برش میزنیم و ماهی میزاریم تو مواد.کامل ...

خوش بحالت من انقد جنوبو دوس دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

من‌همسرم اصلا ماهی دوس‌نداشت اما این مدلی‌گزاشتم‌ کلی خوشش اومدماهی و برش بزن پیاز‌و‌سیر رنده‌کن بما ...

مرسی گلم‌ برم بپزم ببینم

1
5
10
15
20
25
30
35
40