2777
2789
عنوان

متاهل ها اگه میتونن جواب سوالم رو بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4941 بازدید | 174 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خانم ها مفعولن فکر میکنم برای نجات زندگی میشه کمی وانمود کرد اگه دوستان فمنیست بهم خورده نگیرن

وانمود میکنم میفهمه بدش میاد

حساسه

باید هم گرمیجات بخورم هم برم تراپیست…

من ازخدامه راحت میشم.ولی شوهرم خوشتیپه ها باید سر بدی🤣

شوهر منم خوشتیپه ....بعدشم تیپ که برا یه هفتس اخلاقشان مهمه که خب همشون سرو ته یه کرباسن

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

ببخشید استارتر ، شرمنده تو تاپیکتون این سوال رو مطرح میکنم شرمنده ام با عرض پوزش 

دوستان تازه عضو شدم وقتی کامنت میزارم بلافاصله درج نمیشه میزنه مطلب شما به زودی منتشر میشود برای شما هم اینجوریه پستهاتون با تاخیر درج میشه؟

حتی تاپیک هم زدم در این مورد ولی اصلا درج نشد غیب شد

چرا سایت اینجوریه؟ پس بقیه چطوری تاپیک میزنن؟

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

برا ما برعکسه شوهرم دوست داره قبلش برنامه ریزی کنیم😂

شوهر من از صب تا قبلش برنامه میچینه ولی در لحظه نظرش عوض میشه میگه بزار فردا شب باز فردا شبم میگه بزار فردا شب....

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

ینی حتی نگم قبلش دوش بگیر و اینا؟خب ببخشید حتی کا*ندوم هم استفاده نمیکنه این موضوعا اذیتم میکنهاما و ...

اگه به این رفتارت ادامه بدی کم کم شوهرتون از دست میدی شوهرت یه وقت دیدی داره خیانت می‌کنه تعجب نکن 

تو رو خدا یکی راهنمایی کنه کلافه شدم تو این سایت

حتی نمیشه سن کودک رو تغییر داد و اصلاح کرد

چرا اینجا اینجوریه؟

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

هر چی رابطه برای طرفین لذت بخش تر باشه هم تحمل پذیری در مورد تاخیرش بالاتر میره و هم طرفین گرایش بیشتری بهش دارند.

سکسولوژیست تو این زمینه نمی تونه کمک کنه بیشتر گمراه می کنه. روانشناس بهتره . چون مسائل جانبی است که الان رابطه شما را تحت تاثیر قرار داده. ولی باید بدونی اینا موضوع یک کمیش ذاتیه بقیه از کنترلری و مدیریتی است. 

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

خوبه کهههه

همیشه تضاد ها باعث میشه یکم سخت بشه ..

رابطه ما دقیقا برعکس شماس .من گرم ترم و دوس دارم بیشتر باشه .

دیگه هردو طرف باید مراعات طرف مقابل رو بکنن ک به هیچ کدوم سخت نگزره ..

و نیاز جنسی چ واسه زن باشه چ مرد ، اگه سرکوب بشه خیلی وحشتناک میره رو مخ ادم ..