خانما لطفا بهم کمک کنید من طراح پارچم کار میکنم 3 ساله عقد کردیم تقریبا یساله رفتیم خونه خودمون همسرم بچه میخواد ولی من میگم هنوز باهم یه مسافرت درست حسابی نرفتیم و خیلی چیزا مونده تجربه کنیم از طرفی مشکل تنبلی تخمدان دارم نگرانم زیاد مخالفت کنم بعدش اگ یوقتی بچه ام نشد سرکوفت بشنوم بنظورتون چیکارکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سن همسرت واقعا کمه چرا باید با یه بچه ازدواج کنی البته خوشبخت شی عزیزم ولی بزار بچت بشه راحت شی چون استرس این زندگی بیشتر توی مسافرت فوقش ۴ یا۵ روز میری ومیاری ولی اگه کارت تموم شه یعنی بارداری دیگه استرس حاملگی وباردازی رو از سرت وا میکنی
همسرم درسته سنش کمه ولی یه مرد کامله جوری که اگ سنش رو توی جمعی بگیم کسی باور نمیکنه هم از لحاظ قیاف ...
خدا رو شکر پس زود بچه دارشو ،بعدا به مسافرت برو من با بچه یک ساله کل دنیا رو گشتم نگران نباش چون الان که بچه ها بزرگ شدن ودرساشون سنگین شده دیگه نمیتونم جایی برم