2777
2789

سلام دوستان

من از بچگی زندگی پرچالشی داشتم. 

بزرگ شدم درس خوندم کار کردم. سر کار که رفتم هر چند سال تو کارم که پیشرفت میکردم یهو یه اتفاقی میفتاد که مجبور باشم دیگه تو اون کار نباشم. تا اینکه ازمون استخدامی شرکت کردم و قبول شدم دو سال پیش. 

الان باز یه جوری گره به کارم افتاده که اصلا شرایط کار کردن ندارم تا چند ماه نمیدونم تا کی... 

فک نکنین تنبلم بخدا. اتفاقای بدی یا تغییرای بزرگ هی تو زندگیم ایجاد میشه 

واقعا شرایط ندارم برم سر کار الان

عین منی. امضام و تاپیک« خیلی سختمه »

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عین منی. امضام و تاپیک« خیلی سختمه »

😔

چی بگم... کارم واقعا یه بخش کوچیکی از زندگیمه

قبلا ادمی بودم صبحونمو زیر افتاب تو نور میخوردم. میگفتم کی میشه خونم حیاط داشته باشه. 

الان واقعا چیزی برام معنی نداره. اینقد روزا تکراری شدن میگم اصلا زمان وجود داره؟امروز بیدار شدم اصلا نفهمیدم الان کدوم روزه؟ میگم فرداس پس فردا دیروزه یه هفته قبله

😔چی بگم... کارم واقعا یه بخش کوچیکی از زندگیمهقبلا ادمی بودم صبحونمو زیر افتاب تو نور میخوردم. میگف ...

کاش نمیفهمیدم چی میگی ولی با تک تک سلولهام میفهمم و منم مثل تو نمیدونم تا کی اینطوره ... من چندبار این حال شدم محبور شدم بخاطر شرایط چندبار بیام زیر صفر با دست خودم

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

منم مدتیه بیکارم

این بیکاریه که روح آدمو میخوره

اگه بری سر کار، روحت تازه می‌شه. 

یه محیط امن کاری با فرصت پیشرفت، کنارش یه چیز جدید هم یاد بگیر، اکسل، زبان یا هر چیزی که به رزومه‌ات اضافه شه. 

منم بالا پایین شغلی داشتم مثل تو

دنبال بهتر کردن رزومه‌ام هستم که کار پیدا کنم