2777
2789
عنوان

ازدواج

545 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها من ۲۵ سالمه. با یه نفر اشنا شدم حدود یکساله میشناسمش تو‌موقعیت های مختلف دیدمش.‌ واقعا دوستم داره و واقعا ادم صبوریه. حرفم واسش مهمه هرکاری میگم انجام میده. من قدم ۱۷۰تاس چهرمم خوبه. قدش ۱۷۸تاس به چشم نمیاد بلندتر منه اصن. من همیشه یه چهره و قدو هیکل بهتر تو سرم بود برای ازدواج. باهاش سه تا مشکل دارم یکی اینکه قدو چهرش عادیه، یکی اینکه شغلش پرستیژ نداره (ماسوره)، و اینکه با کلاس صحبت نمیکنه. من دوس دارم طرفم پر‌پرستیژ باشه. اون واقعا قصدش ازدواجه. میدونم خائن و اینام نیست. واقعا چطوری باید تصمیم بگیرم باید اخلاق و مرام معرفتو ببینم یا چیزای دیگه. خیلی حرف مردم برام مهمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم شما نپسندیدین ایشون رو کات کنین 

خودتون بالغین و میدونین یه آدمی که همه ویژگی های مد نظرتون رو داشته باشه شاید پبدا نشه و بالاخره مجبورین واسه بعضی معیاراتون کوتاه بیاین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اگه همه جوره به پاته و خیلی هواتو داره ناراحتیت براش مهمه و وفاداره و میدونی تا اخر عمرت این اخلاقو داره ابدا ولش نکن که این ادم گنجیه که هرگز پیدا نمیشه. حالا بیا و ببین رلای مردم هم خیانت میکنن هم دختره براشون تو اولویت نیس اخرشم میزارن میرن. اگه میخواد بیاد خواستگاری بزار بیاد

راجب قیافه و قد از مامانم بپرس همیشه با حسرت میگه ای کاش باهاش ازدواج نمیکردم همه میگن خوشتیپ پ بلنده ولی خیانت میکنه دست به زن داره عصبیه 

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

اطلاعاتی که دادی یه طفه است و ناقصه سن شما و ایشون؟ شغل شما و ایشون؟ ماسوره یعنی چی نامفهومه...

نحوه آشنایی ؟ و مثلا بیشترین چیزی که ازش خو استی و انجام داده چی بوده؟